12 juli

La Pausa de Chanel FOTD

Make-up, Beauty , , , , , , ,

Een tijdje terug liet ik jullie mijn producten uit de zomercollectie van Chanel, La Pausa de Chanel, zien. Toen beloofde ik dat ik er ook een FOTD mee zou maken en zou delen met jullie. Dat doe ik vandaag.

Producten

Om deze look te maken, heb ik de volgende producten gebruikt. Wil je de look namaken? Kijk dan goed wat ik gebruikt heb.

ESTĒE LAUDER DAYWEAR SHEER TINT RELEASE

In de zomer houd ik ook de basis van mijn make-up graag luchtig. Daarom heb ik Estēe Lauder DayWear Sheer Tint Release gebruikt. Dit is een crème die zich aanpast aan je eigen huidskleur en de tint verbetert waardoor het er egaler uit ziet. Dat vind ik mooi, daarom heb ik Estēe Lauder DayWear Sheer Tint Release als basis gebruikt voor deze look. 

URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION ANTI AGING

Tijd om met de ooglook te beginnen. Ik gebruik altijd als eerste eyeshadow primer: Urban Decay: Eyeshadow Primer Potion Anti Aging.

Chanel – Entrelacs

De ooglook begin ik met het Chanel Entrelacs palette. Ik breng namelijk als eerste de licht beige kleur (tweede van links) aan in mijn crease en onder mijn onderste wimperrand.

Chanel – LES 4 OMBRES MÉDITERRANÉEN

Tijd voor nog meer oogschaduw en daarmee tijd voor het Les 4 Ombres Méditerranéen. Ik heb de lichtste kleur aangebracht in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens de kleur links onder daarnaast, daarna de kleur linksboven en tot slot in mijn buitenste ooghoek en crease de kleur rechtsonder.

Chanel – Stylo Yeax Waterproof

Ook heb ik oogpotlood gebruikt. Ik gebruikte Stylo Yeax Waterproof van Chanel. Ik bracht dit aan tussen mijn bovenste wimpers en op mijn onderste wimperrand.

Chanel – Le Base Mascara

Voordat ik mascara aanbracht, heb ik mascara basis gebruikt. En de basis die ik gebruikte is: Le Base Mascara van Chanel.

Chanel – Le Volume de Chanel

Tot slot mascara. Ik gebruikte Le volume de Chanel van Chanel.

Close-up Ooglook

Tijd voor een close-up van de ooglook.

Vervolg producten

Om de look helemaal af te maken, heb ook deze producten gebruikt.

Guerlain Terracotta Light medium

Op mijn wangen heb ik het prachtige poeder Guerlain Terracotta Light aangebracht. Dit maakt de look helemaal af vind ik.

ROUGE COCO BAUME MY ROSE

Tot slot heb ik de look afgemaakt met een lipbalm: Rouge Coco Baume My Rose.

De uiteindelijke look

Dit is dan de uiteindelijke look geworden.

Het is wat mij betreft een mooie, zomerse look geworden.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze look vinden.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*