10 april

Het beste uit de natuur met Aphyta gezichtsverzorging

Review, Beauty , , , , , , , ,

Dat het belangrijk is om onze huid goed te reinigen, weten we allemaal wel. Maar wist je dat het ook belangrijk is om producten te gebruiken die zo natuurlijk mogelijk zijn? Wat je op je huid smeert en gebruikt, kan in je lijf komen. Het is goed om je dat te beseffen. Gelukkig zijn er merken zoals Aphyta. Ik kende dit merk niet, maar heb het onlangs ontdekt en vertel jullie er graag meer over.

Aphyta is natuurlijk en plantaardig. Dat komt al duidelijk naar voren in de naam. Phyto is namelijk het Latijnse woord voor plant en ‘ava’ duidt aan dat de producten leven ademen. Aphyta is een Nederlands huidverzorgingsmerk met 100% natuurlijke, hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Je vindt in de skincare zoveel mogelijk biologische extracten en olie van planten, noten en zaden. Alles is puur en mild en bewezen effectief. En ook niet onbelangrijk: de producten zijn niet op dieren getest. Tijd voor mij om de producten zelf uit te gaan testen.

Aphyta Gezichtsreiniger & make-up remover

Ik heb twee producten van Aphyta ontvangen om te testen en ik begin met de gezichtsreiniger & make-up remover. Deze is verrijkt met biologische macadam notenolie en shea boter. Het reinigt je gezicht en verwijdert make-up zonder je huid uit te drogen. Dat is precies waar iedere vrouw naar op zoek is, want een gehydrateerde huid is een stralende huid.

Macadamia olie vertraagt huidveroudering en hydrateert de huid. Daarnaast ondersteunt Shea butter het herstellend vermogen van de huid. En dat allemaal in een product.

Deze reiniger gebruik je als volgt: maak je gezicht vochtig en breng vervolgens de reiniger aan op je gezicht. Masseer het goed in en spoel het daarna af.

Mijn ervaring

Omdat de Aphyta gezichtsreiniger & make-up remover lijkt op een milk, voelt het voor mij gek om dit aan te brengen op een vochtige huid. Toch doe ik braaf wat er op de verpakking staat. Als ik vervolgens het product afspoel, voelt mijn huid heerlijk zacht. In de ochtend voldoet deze reiniger voor mij prima. ’s Avonds, als ik mijn make-up wil verwijderen, merk ik dat ik nog een extra reiniger nodig heb. Ik gebruik nooit waterproof mascara, dus dat is het probleem niet, maar toch krijgt de reiniger het niet voor elkaar om mijn mascara compleet te verwijderen. Dat vind ik jammer. De Aphyta gezichtsreiniger & make-up remover kost: € 24,50

Aphyta Hydraterende Toner

De hydraterende toner van Aphyta reinigt je gezicht en neutraliseert de huid onder uit te drogen. Deze is verrijkt met biologische aloë Vera en biologisch rozenwater. Aloë Vera hydrateert de huid en rozenwater kalmeert de huid. Een perfecte combinatie.

Het gebruik van een toner is een essentieel onderdeel van de basis gezichtsreiniging. Het heeft twee functies:

  • Het neutraliseert de PH waarde van de huid na het reinigen met een reinigingsmelk.
  • Het verwijdert de laatste restjes vuil en reinigingsmelk.

Mijn ervaring

Ik gebruik de toner voordat ik mijn gezichtsverzorging aanbreng. Dit doe ik al tijden. De meeste toners die ik gebruikt heb, moet ik aanbrengen op mijn (wasbare) wattenschijfje, maar deze toner kan ik direct op mijn huid sprayen. Het voelt daardoor alsof de verzorgende eigenschappen veel beter in mijn huid trekken. Ik gebruik het als volgt: als eerst spray ik de toner op mijn gezicht. Dit laat ik een paar seconden zitten. Vervolgens ga ik met een wasbaar wattenschijfje over mijn gezicht om de restjes te verwijderen.

Na het gebruik voelt mijn huid schoon en fris aan. Ik vind het een fijne toner om te gebruiken. De Aphyta hydraterende toner kost: € 24,50.

Conclusie

Aphyta hydraterende toner en Aphyta gezichtsreiniger & make-up remover

Aphyta’s hydraterende toner en gezichtsreiniger en make-up remover zijn ontworpen om je huid te hydrateren, reinigen en te verzorgen, zonder dat je je huid uitdroogt. De producten zijn ook geschikt voor alle huidtypes, waardoor je er zeker van bent dat je huid zacht en gehydrateerd blijft. Met Aphyta kun je ervoor zorgen dat je huid gehydrateerd, gezond en stralend blijft. Je huid zal er gezonder, gladder en jonger uitzien. Ik vind vooral de toner erg fijn in gebruik. Kende jij Aphyta al?

Samenvatting

Product: Gezichtsreiniger & Make-up remover en Hydraterende Toner
Merk: Aphyta
Verkrijgbaar: Aphyta webshop
Prijs: € 24,50 (per stuk)
Cijfer: 7 voor de gezichtsreiniger en 8 voor de toner.

Reacties

  • Bedankt voor je mooie eerlijke review.

    Bijzonder om te lezen dat je make-up er niet goed af ging.

    Vooral omdat er tot nu toe alleen maar reacties zijn geweest dat make-up er juist zo goed afgaat en zelfs beter dan wat iemand eerder gebruikte. Ook waterproof mascara gebruikers meldde dit.

    Blijkbaar kan het dus verschil maken met de make-up die je gebruikt. Gelukkig zijn er testers verkrijgbaar, zodat mensen het kunnen proberen.

  • Leuk dat je deze producten ook uitgeprobeerd hebt! Ik vind beide producten fijn, met ook een lichte voorkeur voor de toner als ik zou moeten kiezen.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*