2 mei

Zeg kraaienpootjes gedag met collageen oogmaskers van Skin for Skin

Review, Beauty , , , , , , , , , , , ,

BYE BYE WRINKLED EYE! Pure collageen oogmaskers

Het bruiloft en festival seizoen staat voor de deur. Sowieso worden de dagen weer langer en zijn we vaker buiten of op een feestje. Dan wil je natuurlijk wel stralend voor de dag komen, zonder kraaienpootjes. Met de BYE BYE WRINKLED EYE! collageen oogmaskers zeg je fijne lijntjes en kraaienpootjes gedag en kom je stralend voor de dag. Ik testte ze voor je uit.

BYE BYE WRINKLED EYE! collageen oogmaskers

De BYE BYE WRINKLED EYE! collageen oogmaskers van Skin for Skin zijn gemaakt van natief collageen met puur hyaluron-activatieserum. De collageen oogmaskers hydrateren, verjongen, herstellen, verzachten en verhelderen de huid rond de ogen. Daarnaast vullen de collageen oogmaskers fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels direct op. Ideaal na een lange nacht of voor een speciale dag/feestje! Dat klinkt natuurlijk veelbelovend, dus ik heb de oogmaskers zelf geprobeerd.

Mijn ervaring

Oogmaskers zijn bewezen effectief bij het verminderen van zichtbare zichtbare lijntjes, zoals wallen en rimpels die vaak optreden rondom het ooggebied. Ze vermengen collageen direct met het huidoppervlak en hebben een unieke liftende werking. Deze maskers geven je een instant verjongende look die je huid er jonger, energieker en vitaler uit laat zien. Bovendien zijn de Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE! Pure collageen oogmaskers uiterst eenvoudig te gebruiken en effectief om te gebruiken.

Het werkt heel eenvoudig. De oogmaskers zijn in plastic verpakt waarbij je naast de oogmaskers wat vloeistof zitten. Dit is hyaluron-activatievloeistof. De stappen om de maskers te gebruiken zijn als volgt:

Stap 1: Druk met beide duimen stevig het gedeelte met de hyaluron-activatievloeistof in.

Stap 2: Open de folie als de oogmaskers volledig doordrenkt zijn met de vloeistof.

Stap 3: Breng de collageen oogmaskers met de gladde zijde aan op de gereinigde huid onder de ogen.

Stap 4: Na 20 minuten de collageen oogmaskers verwijderen. Het overtollig serum dat achterblijft kun je inmasseren rond de ogen. TIP van Skin for Skin: de maskers kun je hierna ook nog op de marionetlijnen aanbrengen of de fronsrimpel.

Het resultaat na het gebruik is echt verbluffend: ik zie direct dat de lichte rimpeltjes die ik onder mijn ogen had nagenoeg zijn verdwenen. Bizar!

Ik heb gelijk nog een setje besteld en ook een voor mijn vriendin. Deze nemen we fijn mee naar Ibiza, want daar gaan we naar een feestje en dan kunnen we ze mooi vooraf gebruiken.

Conclusie

Ouder worden willen we allemaal, maar het liefste wel zo stralend mogelijk. De oogmaskers van Skin for Skin zijn ideaal voor een stralende oogopslag. Ze zorgen ervoor dat je huid er glad en jeugdig uitziet, terwijl je geniet van oogmaskers die eenvoudig in gebruik zijn en een ongelooflijk effectief resultaat geven. Probeer het vandaag nog uit. Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE! Pure collageen oogmaskers helpen je om je huid er fris, gezond en stralend uit te laten zien. Ik ben in ieder geval fan.

Samenvatting

Product: BYE BYE WRINKLED EYE! oogmaskers
Merk: Skin for skin
Verkrijgbaar: Skin for Skin webshop
Prijs: € 12,50 voor een paar
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*