24 januari

Mijn Sportdagboek nr. 51

Sporten , , , , ,

Zoals ik in mijn update van laatst aan aankondigde ben ik weer aan het sporten. Het merendeel zijn de oefeningen van de fysio, maar die zijn best pittig. Dus ze zijn wel noemenswaardig naar mijn mening. Ik laat jullie zien hoe mijn sportweek eruit zag!

Maandag 14 januari 2019

Maandag was de eerste dag dat ik zelf met de fysio oefeningen aan de slag ging. Ik moet het volgende doen:

  • Hip Hitch: 3×15 herhalingen
  • Zijplank half: 4×15 seconden beide zijden
  • Hip thrust met elastiek om mijn knieen en een dumbel van 7,5kg op mijn bekken: 3×12 herhalingen
  • Deathlift met elastiek om mijn knieen en dumbels van 1 kg in mijn handen: 3×12 herhalingen
  • Zijlig clam met elastiek om mijn knieen: 3×12 herhalingen
  • squat met elastiek om mijn knieen: 3×12 herhalingen
  • Ruglig curl met elastiek om mijn knieen: 3×12 herhalingen

Zoals jullie zien een aardig programmatje wat ik braaf heb uitgevoerd. Vooral de hiptrust vind ik pittig. Die voel ik echt in mijn kont. De zijlig ook!

 

Dinsdag 15 januari 2019

Dinsdag zijn we naar Jochem Myjer in Carré geweest en heb ik niet gesport.

 

Woensdag 16 januari 2019

Woensdag heb ik tijdens het middagslaapje van Liz en Fay de oefeningen van de fysio weer gedaan. Wederom vond ik de hip trust erg pittig. ’s Avonds ben ik met mijn moeder weer een half uur baantjes gaan zwemmen. Ik heb mijn beweging woensdag dus wel gehad!

 

Donderdag 17 januari 2019

Donderdag heb ik niet gesport

 

Vrijdag 18 januari 2019

Vrijdag moest ik eigenlijk trainen met de fysio. Maar we hadden het nieuwjaars-uitje van Rick zijn werk dus ik moest de fysio afzeggen.

 

Zaterdag 19 januari 2019

Zaterdag ging ik weer naar de Mpower les van Mom in balance. Het was best pittig, veel cardio training en ik was behoorlijk aan het hijgen. Ondanks de kou had ik het ook behoorlijk warm en was ik bezweet. Daarna ging ik direct door naar Iros. Daar koelde ik behoorlijk af dus we hebben snel een rondje gereden. Dat was fijn.

 

Zondag 20 januari 2019

Zondag heb ik lekker niet gesport.

Dit was mijn eerste sportdagboek van 2019. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen. Laten we elkaar lekker blijven motiveren om te sporten dit jaar!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*