30 maart

Hawaiian Tropic

Beauty, Review , , , , , , , , , , , ,

Ja, het is lente! Dat betekent dat de zon weer vaker gaat schijnen. Dat vind ik toch wel genieten hoor. Ik ben wel klaar met die regen, wind en kou. Op dit moment zitten we allemaal in quarantaine vanwege het Coronavirus. Maar, de zon is wel al lekker aan het schijnen en daar mogen we best van genieten in onze eigen tuin of op balkon. Maar geniet wel verantwoord! Met andere woorden: smeer je in! Dat kan vanaf nu ook met Hawaiian Tropic want die is nu in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat.

Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic ken je vast wel. Het is een zonnebrandmerk dat al sinds 1969 bestaat en wereldwijd wordt verkocht. Het assortiment verschilt per land een beetje, maar het meest bekende product is denk ik wel de tanning oil. En natuurlijk de heerlijke kokosgeur die de producten kenmerkt. Want eerlijk: je waant je op een tropisch eiland als je de producten gebruikt en die geur ruikt.

Een aantal jaar geleden werd Hawaiian Tropic wel al in Nederland verkocht. Ik begreep namelijk van mijn moeder dat zij het merk kende van vroeger uit de salon, toen verkocht zij het. Super leuk dat het merk nu weer terug is dus.

Ik heb een aantal producten van de Hawaiian Tropic lijn die in Nederland verkrijgbaar is getest en zal kort aan jullie iets over de producten vertellen.

Hawaiian Tropic Air Soft Face

Air Soft Face is een zonbeschermingsproduct voor het gezicht. Het is een lichte lotion voor het gezicht die verpakt zit in een doorzichtige pompflacon. Je ziet het witte product met een gouden swirl erdoorheen. Zo mooi.

Door de lichte textuur trekt het product snel in je huid. De lotion hydrateert de huid en voelt niet vettig aan waardoor het ook prima als basis voor make-up te gebruiken is.

Mijn gezicht voor het aanbrengen van de lotion en zonder make-up.

Na het aanbrengen ruik je een tropische zoete geur, dus er zit wel parfum in deze lotion. Maar dit staat vrij laag op de ingrediëntenlijst, dus het is waarschijnlijk maar een kleine hoeveelheid.

Mijn gezicht na het aanbrengen van de lotion, nog steeds zonder make-up.

Ik heb een gevoelige huid maar ik kan deze lotion prima verdragen. De lichte shimmer die erin zit geeft mijn huid een mooi, zomers effect. Ik kan niet wachten tot de zomer echt aanbreekt. Want ik ben al helemaal in de stemming.

De Air Soft Face lotion heeft SPF 30 en kost € 18,99.

Hawaiian Tropic Protective Zonneolie SPF 20

Een van de bekendste producten van Hawaiian Tropic is wel de zonneolie. In Nederland is de Protective Zonneolie nu verkrijgbaar met SPF 20 en SPF 30. De SPF 20 is verkrijgbaar in een sprayvorm en de SPF 30 in een spuitbus.

Deze forumle beschermt je huid en verwent deze daarnaast met vocht en geeft een natuurlijke glans. Dat komt door de kokosolie die in het product zit. Dat geeft meteen ook een heerlijke geur! Deze zonneolie ruikt overduidelijk naar kokosnoot en guave.

Ik heb de SPF 20 en dus de sprayflacon. Hierdoor gaat het aanbrengen heel gemakkelijk: een kwestie van opsprayen en uitsmeren. De olie trekt snel in en plakt niet. Wel zo prettig voor als we in de zomer naar het strand gaan.

Ik gebruik zonneolie het liefste op mijn benen vanwege de glans. HIerdoor lijken je benen namelijk opties slanker en langer. Wie wil dat nu niet?

De Hawaiian Tropic Protective Zonneolie is verkrijgbaar vanaf € 16,99.

Hawaiian Tropic After Sun Body Butter

Nu de zon eindelijk wat meer gaat schijnen is beschermen natuurlijk heel belangrijk. Maar verzorg ook na het zonnen je huid goed! Zo help je je huid beter herstellen en behoudt je langer je bruine kleurtje. Hawaiian Tropic After Sun Body Butter helpt om je bruine kleur langer te behouden. Deze butter is verrijkt met kokosboter, shea- en advocado-olie. Dat maakt de butter vochtinbrengend (lekker na een dagje zonnen!) en geeft ook een mooie, natuurlijke glans.

Als ik deze bodybutter aanbreng ruik ik echt heel duidelijk de advocado-olie. Heerlijk tropisch weer en lekker zoet. Ik hou ervan. De butter smeert makkelijk in en trekt daarna goed in je huid. Het voelt verkoelend aan.

Mijn ellebogen en knieen zijn vaak wat droog. Maar dat is na het aanbrengen van deze butter verleden tijd. Mijn huid voelt een paar dagen soepel en zacht aan. Ook op de plekken die normaal wat droog aanvoelen.

Hawaiian Tropic After Sun Body Butter is verkrijgbaar vanaf € 15,99

Conclusie

De producten van Hawaiian Tropic bieden een uitgebreide bescherming tegen UVA en UVB, terwijl ze de huid voeden en hydrateren. Daarnaast zijn de producten heel fijn in gebruik en ruiken ze allemaal heel heerlijk zoet en tropisch. Je waant je in een zonnig warm land als je de producten gebruikt. Ze beschermen en verzorgen goed en dat is wel het belangrijkste. Ik vind ze fijn in gebruik. Een favoriet kiezen uit deze drie vind ik moeilijk, want ik vind ze oprecht alledrie heel erg fijn in gebruik.

Samenvatting

Product: Air Soft Face, Protective Zonneolie, After Sun Body Butter
Merk: Hawaiian Tropic
Verkrijgbaar: Kruidvat
Prijs: Air Soft Face = €18,99, Protective Zonneolie = € 16,99, After Sun Body Butter = € 15,99
Cijfer: 9

*De producten in dit artikel heb ik ontvangen voor een review

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*