Mijn Sportdagboek nr. 107

Categories Sporten

Sporten tijdens de quarantaine maatregelen in verband met het coronavirus kan een beetje een uitdaging zijn. Toch is het mij gelukt om de afgelopen week weer voldoende te sporten. Ik deel weer graag met jullie wat ik gedaan heb.

Maandag 16 maart 2020

Maandag kreeg ik ’s middags last van keelpijn en voelde ik me nogal zwak. Dus ik heb niet gesport.

Dinsdag 17 maart 2020

Dinsdag besloot ik het nog even wat rustig aan te doen dus ik heb niet gesport.


Woensdag 18 maart 2020

Woensdag voelde ik me stukke beter en besloot ik te gaan hardlopen. Het ging niet super snel, maar ik liep wel 5,45 km. Dat vind ik toch best goed.

Donderdag 19 maart 2020

Donderdag heb ik niet gesport.

Vrijdag 20 maart 2020

Vrijdag heb ik mijn krachttraining circuit weer opgepakt. Ik deed eerst de buikspiervideo en daarna de volgende krachtoefeningen:

Hip Hitch : 3×12 links en rechts
Squat met 6kg en elastiek: 3×12
Zijlig clam met elastiek om mijn knieen: 3×12 herhalingen
Ruglig met billift en elastiek om mijn knieen: 3×12 herhalingen met 3 kg gewicht
Hip Trust met 13kg: 3×12

Zaterdag 21 maart 2020

Zaterdag heb ik gewandeld en een stukje hardgelopen met Iros.

Zondag 22 maart 2020

Zondag heb ik niet gesport.

Dit is hoe mijn eerste ‘corona-sportweek’ eruit zag. Ik heb besloten dat ik vaker tussen de middag wil gaan sporten. Dat kan nu gemakkelijk omdat we toch allebei thuis werken. Ik hou jullie op de hoogte.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*