28 juni

Hawaiian Tropic Sunless tan

Beauty, Review , , , , , , , , , , , , ,

De afgelopen weken hebben we al even van de zon mogen genieten. Maar nu laat de zon zich weer even niet zien. Daar baal ik wel van. Ik draag in de zomer vooral jurkjes en rokjes. Daar word ik zo blij van. Ik hoor vaak van andere dames dat zij dit niet durven, omdat hun benen nog zo wit zijn. Gelukkig heeft Hawaiian Tropic daar iets voor bedacht: Sunless Tan!

Hawaiian Tropic kennen we natuurlijk al van de heerlijk, tropisch geurende zonbeschermingsproducten. Ik vind die zo heerlijk en fijn in gebruik! Dit voorjaar introduceerde Hawaiian Tropic de Sunless Tan-lijn met daarin een mousse en een tanning melk.

Zowel de zelfbruinende mousse als de gradual tanning melk zorgen het hele jaar door voor de perfecte glow. Aloha vakantiegevoel! Creëer moeiteloos een stralende teint zonder strepen. Deze nieuwe productlijn verwent de huid met vocht en zorgt voor een natuurlijke glans tijdens het bruinen. De zelfbruinende verzorging is doordrenkt met de bekende, heerlijk tropische geur die je even meeneemt naar Maui.

Smeren met de verzorgende Sunless Tan-zelfbruiners is een veiligere manier om een stralende vakantiekleur op te bouwen. Bijkomend voordeel: je hoeft er niet voor af te reizen naar verre oorden. Zowel de melk als de mousse bevatten aloë vera en vitamine E, die de huid optimaal hydrateren tijdens het bruinen. Bovendien zijn alle producten van Hawaiian Tropic dermatologisch getest.

Mijn ervaring

Lucky me mocht zowel de mousse als de melk testen. Een enorme ervaringsdeskundige met zelfbruiners ben ik niet. Ik word altijd snel bruin, dus ik heb het niet nodig. Vind ik. Maar als ik al eerder bruin kan zijn, waarom niet? 🙂

Self-tanning melk

Als eerste heb ik de self-tanning melk geprobeerd. De self-tanning melk zit verpakt in een witte fles en het lijkt op bodylotion. De melk zelf is wit van kleur en ruikt zoet. Volgens Hawaiian Tropic is de melk ideaal voor dagelijks gebruik en zorgt deze voor een natuurlijke teint. Omdat mijn scheenbenen altijd erg droog zijn, leek deze melk mij ideaal. Deze voedt en hydrateert je huid namelijk 24 uur lang.

Het aanbrengen van de melk gaat gemakkelijk en net als bodylotion. Ik heb extra lang gemasseerd omdat ik bang was voor strepen en vlekken.


Het intrekken vind ik echter lang duren, terwijl dit volgens Hawaiian Tropic snel. Zou moeten gaan. Ik heb de melk aangebracht na het douchen en voordat ik ging slapen. Maar omdat het zo lang duurde, was het resultaat de volgende ochtend niet heel egaal vond ik. Ook rook ik de volgende dag de typische ‘zelfbruiner geur’. Als je vaker zelfbruiner hebt gebruikt, weet je wat ik bedoel. Wel waren mijn benen heerlijk zacht en goed gevoed.

Mijn benen voor de self-tanning melk
Mijn benen na de self-tanning melk

De self-tanning melk kost: €22,99.

Self-tanning mousse

Dan was het tijd voor self-tanning mousse. Dit is een ultralichte mousse die gemakkelijk te verdelen is over de huid. Ik heb met dit product echt een ‘Georgie Shore’ idee, volgens mij gebruikte die dames in de serie regelmatig zo’n mousse haha.

De mousse die ik heb ontvangen is light/medium van kleur. En ondanks dat ik van mezelf al een tintje hebt, is deze kleur donker genoeg voor mij. De mousse is bruin van kleur en ruikt zoet. Maar van de kleur schrok ik wel. Dit leek zo donker! Het aanbrengen ging makkelijk en de mousse trok snel in, waardoor ik wel veel moest gebruiken om mijn benen egaal te bedekken. Dat vond ik spannend.

Wederom heb ik mijn benen lang gemasseerd, om alles goed in te laten trekken. in tegenstelling tot de melk, trok de mousse wel snel in. Mijn handen hadden na het smeren bijna een legergroene kleur, dit heb ik met goed wassen met zeep wel kunnen verwijderen.

mijn benen voor de self-tanning mousse
Mijn benen na de self-tanning mousse

Het eindresultaat vind ik wel mooi: mijn benen hebben een mooie bruine kleur gekregen. Wel vind ik het voor light/medium best donker. Maar mocht je het nog donkerder willen, dan kun je ervoor kiezen om de mousse niet gelijk in te masseren maar eerst zes uur lang in te laten werken. De self-tanning mousse kost: €19,99.

Conclusie

Ondanks dat ik vooraf dacht dat ik de self-tanning melk fijner zou vinden, ben ik uiteindelijk toch meer fan geworden van de mousse. Deze verdeeld makkelijker, geeft mijn benen een mooiere kleur en trekt sneller in. Ben jij toch meer een melk fan? Dan is de melk wel een aanrader vanwege de heerlijke geur. Dankzij Hawaiian Tropic kunnen we onszelf ook tijdens de regenachtige dagen van een kleurtje voorzien en ook nog met een lekker geurtje en voor een redelijke prijs.

Samenvatting

Product: self-tanning melk & self-tanning mousse
Merk: Hawaiian Tropic
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Prijs: Melk: € 22,99 Mousse: € 19,99
Cijfer: Melk: 7 Mousse: 8

* Deze producten heb ik ontvangen voor een review.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*