27 maart

Blijf stralen met het Serum layering system van IK Skin perfection

Review, Beauty , , , , , , , , , , ,

Als je op zoek bent naar een effectief huidverzorgingssysteem om de tekenen van veroudering te bestrijden, dan is het IK Skin perfection serum layering system een uitstekende optie. Het systeem bestaat uit drie krachtige producten die samenwerken om je huid er jonger en gezonder uit te laten zien.

IK Skin Perfection Serum Layering

Serum Layering wil zeggen dat er meerdere serums ‘laagje voor laagje’ en binnen één skincare routine kunnen worden aangebracht om zo doelgericht jouw huidwens of huidproblemen aan te pakken. Elk serum heeft daarbij zijn eigen specifieke eigenschappen, werking, resultaat en voordelen waarbij IK Skin Perfection een combinatie van drie serums als meest ideaal aanraad. De hoog geconcentreerde serums worden laagje voor laagje aangebracht en werken doelgericht, veilig en in volledige harmonie samen.

Je kiest de drie serums op basis van jouw huidbehoeftes, dus dat kan voor iedereen verschillend zijn.

Mijn ervaring

Ik ben altijd op zoek naar de beste producten op het gebied van huidverzorging, dus dit serum layering systeem wekte mijn interesse en ik kreeg de kans om het uit te proberen. In mijn pakket zaten: Glycol Acid+, Hyaluron+ en Microbiome+.

Glycol Acid+ 15%

Het eerste serum dat ik volgens de layering routine moet gebruiken is Glycol Acid+ 15%. Dit serum helpt bij aanpak van verschillende huidproblemen, draagt bij aan verminderen van rimpeltjes en pigmentvlekken, vervagen van (acne) littekens en verstevigen van de huid. Het bevat 15% glycolzuur, een AHA die de huid peelt en de productie van collageen stimuleert. Dit laat de huid er gezonder uitzien en helpt de tekenen van veroudering te verminderen.

Dit serum is transparant van kleur en ziet er heel vloeibaar en waterig uit. Als ik het aanbreng op mijn huid trekt het heel snel in. Ik hoef het maar kort in mijn huid te masseren. Het voelt heel licht aan. Glycol Acid+ 15% kost € 19,95

Hyaluron+

Het tweede serum dat ik volgens de routine moet aanbrengen is Hyaluron+. Dit is een intensief Hydrating Firming Serum dat bijdraagt aan optimale hydratatie en verbeterde spankracht van de huid en zichtbare lijntjes helpt op te vullen. Deze formule bevat hyaluronzuur, een ingrediënt dat de huid hydrateert en het collageen versterkt. Het helpt om de tekenen van veroudering te verminderen, waardoor de huid er jeugdiger uitziet en voelt.

Het Hyaluron+ serum is wittig van kleur en dikker en kleveriger van structuur dan het Glycol Acid serum. Dit serum masseert daardoor ook lekkerder in en moet ook langer in gemasseerd worden. Mijn huid voelt na het aanbrengen een heel klein beetje kleverig aan. Hyaluron+ kost € 17,94

Microbiome+

Het derde serum is Microbiome+. Microbiome+ is een geavanceerde pre- en probiotica formule die bijdraagt aan het in balans brengen en herstellen van de huidflora en zorgt voor een gezond en gebalanceerd microbioom. Dit serum bevat een unieke mix van probiotica en prebiotica die de huidbarrière versterken en de huid gezonder maken. Het kan de huid tegen schadelijke invloeden beschermen en de tekenen van veroudering verminderen.

Het Microbiome+ serum is roze van kleur en heeft een textuur van een lotion. Het masseert makkelijk in mijn huid en mijn huid voelt na het aanbrengen van dit laatste serum verzadigd aan. Ik laat het ten slotte kort intrekken en breng dan mijn oogcrème en nachtverzorging aan. Microbiome+ kost € 18,95

De volgende dag wordt ik wakker met een zachte huid die er ook voller uit ziet. Ik merk na een paar weken dit serum layering systeem te hebben gebruikt echt verschil. Wauw!

Conclusie

Het IK Skin perfection serum layering system is een uitstekende manier om jouw huid er jonger en gezonder uit te laten zien. De krachtige formules zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en zijn ontwikkeld om in te spelen op de specifieke behoeften van jouw huid. De serums zijn niet goedkoop, maar dat komt doordat er pure en goede ingrediënten in zitten. Het is even wennen om drie serums na elkaar aan te brengen en je bent misschien bang dat je huid er te verzadigd van raakt. Maar niets is minder waar. Mijn huid is na gebruik van deze routine echt meer gaan stralen en ziet er jonger uit. Ik zou zeggen: probeer het vandaag nog uit en ervaar de voordelen van een gezonde, gladde en jeugdige huid!

Samenvatting

Product: Serum Layerin System
Merk: IK Skin Perfection
Verkrijgbaar: IK Skin Perfection webshop
Prijs: G: € 19,95 H: € 17,94 M: € 18,95
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*