12 juli

Hi Audrey by Intuition

Beauty, Review , , , , , , , , , , ,

Ben jij net als ik druk, druk, druk. Dan is het laatste waar je jezelf druk om wilt maken wel je scheerroutine. Herkenbaar! Voor mij moet het scheren gewoon snel en goed gedaan zijn. Zodat ik me er niet druk over hoeft te maken. Speciaal voor types zoals jij en ik heeft Wilkinson en nieuw lid in de Intuition familie geïntroduceerd, namelijk: hi audrey.

Hi audrey is het nieuwe scheersysteem met vijf mesjes voor een makkelijk en glad resultaat. Hallo gladde oksels en bikinilijn! Het scheersysteem is verrijkt met een duo-intense serum dat ervoor zorgt dat het mesje soepel over je huid glijd. Dit helpt het scheren gemakkelijk te maken en irritaties te voorkomen (want het serum hydrateert ook nog eens!).

Daarnaast is hi audrey ook nog eens een eyecatcher in je douche. Want het scheersysteem is mooi lila van kleur en gemaakt van 30% gerecycled plastic. De verpakking van het scheersysteem is overigens gemaakt van 90% gerecycled materiaal! Goed bezig audrey.

Mijn ervaring

Ik mocht dit nieuwe scheersysteem testen. Wat me als eerste opvalt is dat het slanke handvat fijn in de hand licht. Het maakt het scheersysteem makkelijk hanteerbaar.

Als ik scheer, doe ik dat onder de douche en ik scheer altijd mijn oksels en bikinilijn. Vaak heb ik geen zin om scheerschuim te gebruiken, want lui en druk, druk, druk. Maar dankzij het serum wat om de mesjes heen zit heb ik dat ook niet nodig.

Het mesje glijd heel soepel over mijn huid en scheert inderdaad mooi glad.

Conclusie

Ik ben zeer tevreden over hi audrey van Intuition. Ik vind het een fijn scheersysteem dat makkelijk in de hand licht en mijn huid goed glad scheert. Dat het van gerecycled materiaal is gemaakt vind ik mooi en duurzaam. Top!

Samenvatting

Product: hi audrey
Merk: Wilkinson Intuition
Verkrijgbaar: Exclusief bij Kruidvat
Prijs: 14,99
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*