2 augustus

Musthaves voor een relaxte zomer

Beauty, Haar, Lifestyle, Reizen , , , , , ,

Zomer staat voor mij voor: zon, genieten en relaxen. Van de warmte en de zonnestralen bloei ik helemaal op en in de zomervakantie geniet ik het liefste volop van het mooie weer en maak ik me zo min mogelijk druk. Zowel op vakantie in Frankrijk als thuis in Nederland. Omdat ik iedereen een relaxte zomer gun, zet ik een aantal van mijn musthaves voor jullie op een rijtje.

Fijne zonbescherming

In de zomer gaat er natuurlijk niets boven genieten in de zon en lekker buiten zijn. Maar doe dat nooit zonder je in te smeren! Ik kies het liefste voor een zonbescherming die lekker ruik. Deze van Hawaiian Tropic ruikt heerlijk tropisch en geeft mijn huid een mooie gouden glans.

Leuke zonnebril

Nu we het toch over zonbescherming hebben: wist je dat de huid rondom je ogen een stuk dunner is? Reden genoeg om die huid extra te beschermen met een zonnebril. Kies dan wel een exemplaar die je echt heel leuk vindt!

Een relaxte plek

Zorg dat je een plekje kan vinden waar je echt kan ontspannen. Voor mij is dat in de zon. Ik lig graag op onze loungeset, maar vind liggen in een hangmat ook heel relaxt. En het aanschaffen van een leuke hangmat is een stuk goedkoper!

Een lekker drankje

Overdag drink ik eigenlijk altijd water of thee, in de zomer alleen water. Maar dat soms wat saai zijn. Gelukkig is water makkelijk te pimpen met wat schijfjes citroen erin. Heel lekker fris en gezond!

Leuke bikini

Het ultieme kledingstuk voor de zomer is toch wel een bikini (of badpak, wat jij wilt). Ik draag het liefste een bikini bij het zwembad, op het strand, of gewoon in mijn eigen achtertuin. Elk jaar mag ik van mezelf een nieuwe kopen. Ik heb niet een favoriet merk, ik koop gewoon wat ik leuk vind. De bikini’s van BKNBZ vind ik nog steeds heel erg leuk!

Fijne shampoo

In de zomer zwemmen we meestal meer dan normaal. Ik ga dan vaker zwemmen in het zwembad of in de zee. Om mijn haar dan goed te verzorgen gebruik ik een shampoo die mijn haar goed schoon maakt en beschermd, namelijk: BioSilk Summer Therapie. Dit is al jaren mijn favoriete shampoo voor de zomer en ik neem deze ook altijd mee op vakantie. Hij maakt mijn haar zo zacht dat ik eigenlijk geen conditioner meer nodig heb. Ideaal en scheelt ook weer ruimte in de koffer.

Goed scheersysteem

Met alle blote armen, benen en lichamen in bikini willen we natuurlijk geen ongewenste haargroei. Mijn aanrader om mee te nemen op vakantie is het scheersysteem Intuition Sensitive Care van Wilkinson. Dit is een scheersysteem met scheerschuim in een. Ideaal, lekker makkelijk en je hebt maar een product nodig. Do I need to say more?

Fijne slippers

Lekker op mijn slippertjes in de Katwijkse duinen.

In de zomer kan je mij bijna uittekenen op slippers, want: ze zijn leuk, makkelijk en lopen lekker. Ik ben enorm fan van Havaianas en heb dan er dan ook veel.

Dit zijn een aantal fijne producten die ik in de zomer en op vakantie graag gebruik. Ze zijn of gemakkelijk in gebruik, of makkelijk om aan te trekken, of gewoon heel leuk. Ik hoop dat jullie het leuk tips vonden. Wat zijn jouw tips voor de zomer? Hang jij dan ook lekker in een hangmat?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*