9 juli

Mijn Sportdagboek nr. 164

Sporten , , , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week was ik nog steeds bezig met het verhogen van het aantal krachttrainingsessies per week. Wat ik heb gedaan deel ik vandaag weer met jullie.

Maandag 28 juni 2021

Maandag had ik de tennisles die zaterdag, door het weekendje weg, niet door kon gaan. Het was een leuke les. Toen ik thuis kwam deed ik een 10 minuten full body training van de  Cabau Lifestyle app.

Dinsdag 29 juni 2021

Dinsdag heb ik krachttraining gedaan. Ik deed:

Woensdag 30 juni 2021

Woensdag heb ik weer hardgelopen met Iros. Ik liep 5,12 km met een snelheid van 6:16 min/km. Daarna heb ik thuis weer de 10 min full body training van de Cabau Lifestyle app gedaan.

Donderdag 1 juli 2021

Donderdag heb ik weer getennist. Ik speelde een wedstrijdje (en gewonnen!) voor de zomerladdercompetitie op onze club. Daarna heb ik de 10 min full body training van de Cabau lifestyle app weer gedaan.

Vrijdag 2 juli 2021

Vrijdag deed ik weer krachttraining. Ik deed;

Zaterdag 3 juli 2021

Zaterdag had ik mijn laatste tennisles van dit seizoen en het was een lekker actieve les. Daarna ben ik nog een rondje gaan paardrijden met Iros en toen ik thuis kwam deed ik wederom de 10 min full body training van de Cabau app.

Zondag 4 juli 2021

Zondag heb ik alleen de 10 minuten full body workout van de Cabau app gedaan. Maar dat viel me erg zwaar want ik was moe.

Dit was de afgelopen week mijn sportweek. Weer goed gevuld naar mijn mening. Veel sportplezier allemaal!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*