18 november

HipenHout Mijlpaal blokken

BabyGlow, Review , , , , , , , ,

Elke dag, week, maand en jaar van je kindje is een mijlpaal. Want hoe cliché ook: het gaat echt ontzettend snel. Ik probeer dan ook van elke dag met Liz te genieten en alles van haar goed te onthouden. Maar omdat je zelf je kindje elke dag ziet, is het soms lastig om te zien hoeveel ze eigenlijk veranderen. Daarom is het leuk om elke week een foto te maken van je kindje zodat je de verandering goed kan zien als je de foto’s naast elkaar legt.

 

Mijlpaal blokken

Als je elke week een foto van je kindje maakt is het leuk om daar mijlpaal blokken bij neer te leggen. Zo kun je precies zien hoe oud je kindje was toen je de foto nam. Dit is dan ook precies wat ik elke week doe. Ik maak elke week een foto van Liz en ik leg naar dan neer op haar bedje naast de  mijlpaal blokken.

De mijlpaal blokken die ik gebruik zijn van Hip en Hout. Dit is een super leuke webshop met leuke houten spullen voor kids. Van mijlpaal blokken tot speelgoed. Je vind er van alles. Heel erg leuk.

De blokken die ik voor de foto’s van Liz gebruik zijn de mini mijlpaal blokken. Deze vond ik namelijk groot genoeg en ze waren goedkoper (€10,95) dan de grote varianten (€17,95). Tja, geld speelt toch ook een rol.

Ik koos voor een witte opdruk op mijn blokken. Dit vond ik namelijk het mooiste.

De blokken zijn super makkelijk in gebruik. Met de kleine vierkante blokjes waar de getallen op staan geef je het aantal aan. Daarna leg je de rechthoekige blok erbij en geef je aan of het om dagen, weken, maanden of jaren gaat. Super leuk toch?

babyglow

Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast over deze leuke mijlpaal blokken en maak dan ook elke week een leuke foto van Liz. Voor de maandfoto van Liz gebruik ik de blokken in combinatie met een grote teddybeer. Dat kan namelijk ook!

Waren jullie al bekend met de mijlpaal blokken? Mama’s die dit lezen: hebben jullie ook mijlpaal blokken of zoiets gebruikt?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*