11 augustus

I heart makeup Blushing Hearts & Summer of Love

Make-up, Review , , , , , , , , , ,

Het merk I Heart Makeup zal voor vele van jullie geen onbekende zijn. Wie kent niet de I Heart Chocolat palettes en de schattige hartjes. Toen ik niet zo lang geleden bij Kruidvat was, zag ik Blushing Hearts en Summer of Love in het schap liggen. Ik ging eigenlijk naar Kruidvat voor de Unicorn Hearts highlighter van I Heart Makeup maar die was helaas al uitverkocht. Omdat ik toch erg nieuwsgierig was naar dit merk besloot ik deze blush en bronzer mee te nemen.

De producten van I Heart Makeup zijn zeer vriendelijk geprijsd. Voor zowel de blush als de bronzer betaalde ik slechts € 5,99. Daarnaast zijn de producten van I Heart Makeup niet op dieren getest, wat het merk nog extra vriendelijk maakt.

De schattige hartvormige doosjes zitten verpakt in een vierkant kartonnen doosje waarop aan de voorkant het product vermeld staat in een hartje en aan de achterkant zie je een preview van het product. Aan de onderkant van het doosje staan de ingrediënten vermeld.

 

Blushing Hearts  – Blushing Heart

Tijd om de producten per stuk uitgebreid onder de loep te nemen. Ik begin met de blush,  Blushing Hearts. Deze blush is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik heb de variant Blushing Heart in mijn bezit. Het hartvormige doosje is gemaakt van stevig karton. Als je het deksel eraf haalt zie je de blush, diep in het doosje liggen. Het is een gebakken blush en dat kun je ook zien.

De blush bestaat uit drie kleuren die alledrie goed pigment afgeven. Dat had ik voor deze prijs eerlijk gezegd niet verwacht. De onderste kleur roze, tevens ook het grootste vlak, geeft een felle roze kleur af. Let dus op als je deze blush gaat gebruiken, want je hebt echt maar een mini beetje nodig. Hij staat op mijn huidskleur wel heel fris en naturel.

 

Summer of Love – Love Hot Summer

De bronzer Summer of Love zit net als de blush verpakt in een hartvormig doosje van stevig karton. De bronzer die ik in mijn bezit heb is de kleur Love Hot Summer en dit is een prachtige bronzer met gouden aders erin. Het is een gebakken bronzer die is opgebouwd uit verschillende tinten.

De bronzer geeft net als de blush zeer goed pigment af. Ook hier is het dus opletten geblazen met aanbrengen. De bronzer neigt een beetje naar oranje, dus als je en koel huidtype bent zou ik voor een andere tint gaan. Ben je een warm type, dan kan deze bronzer prima voor een mooie zomerse teint. Let wel op dat je er niet teveel van gebruikt.

 

Conclusie

Zowel Blushing Hearts als Summer of Love hebben goed pigment en blijven de hele dag goed op mijn gezicht zitten. Doordat ze gebakken zijn, hebben ze weinig fall out en gaan ze lang mee. De verpakking maakt de producten een eyecatcher in je stash en de prijs is zeer vriendelijk. Ik ben zeer te spreken over deze producten van I Heart Makeup en het maakt me nieuwsgierig naar de rest van de collectie.

 

 

Samenvatting

Product: Blushing Hearts en Summer of Love
Merk: I Heart Makeup
Verkrijgbaar: Kruidvat
Prijs: € 5,99
Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*