10 augustus

Mijn sportdagboek nr. 22

Lifestyle, Sporten , , , , , , , , , ,

De afgelopen week was ik een beetje ziek. Waardoor ik soms iets minder actief ben geweest dan ik eigenlijk had gewild. Maar toch ben ik blijven sporten en gelukkig knapte ik redelijk snel weer op. Kijk snel mee naar mijn afgelopen week.

 

Maandag 31 juli 2017

Het was tijd om weer te gaan hardlopen. Ik liep net geen 5 km, maar toch een nette afstand. Namelijk: 4,4 km.

 

Dinsdag 1 augustus 2017

We gingen laat eten en Liz sliep ook laat. Dus ik kon niet de training doen die ik van plan was. Daarom deed ik een korte training: Strong Standing Abs van Jessica Smith.

 

Woensdag 2 augustus 2017

Woensdag ben ik ’s ochtends met mijn vader foto’s gaan maken van Iros. ’s Avonds zou ik eigenlijk gaan tennissen, maar vanwege de regen ging het niet door. Maar goed ook want ik voelde me hondsberoerd. Ik ben vroeg mijn bed in gegaan en heb niet meer gesport.

 

Donderdag 3 augustus 2017

Ik was weer wat fitter, dus ik ging weer trainen. Ik deed BBG week 2 de Arms en Abs training. Het ging redelijk want ik trainde op een laag pitje.

 

Vrijdag 4 augustus 2017

Vrijdag heb ik niet hardgelopen en eigenlijk ook niets anders gedaan.

 

Zaterdag 5 augustus 2017

Zaterdag moest ik de halve finale tennissen van het toernooi waar ik aan meedeed met Karlijn. Het duo waar we tegen moesten spelen was eerste geplaatst en op papier dus sterker dan wij. Maar wij hebben gewonnen! Ik was zo ontzettend blij!

 

Zondag 6 augustus 2017

Vandaag was de finaledag van het toernooi. Ik voelde me goed en was niet heel zenuwachtig. We moesten spelen tegen hetzelfde duo als waar wij op dag een tegen speelde, zij waren toen als tweede door uit de poule. Nu kwamen we hen dus weer tegen. Helaas hebben we de finale verloren. Karlijn en ik zaten er niet lekker in en het lukte ons niet om veel druk te zetten. Heel erg jammer en we balen er wel van. Maar toch zijn we tweede geworden en dat is ook een mooie prestatie vind ik.

 

Dit waren mijn sportieve activiteiten van de afgelopen week. Misschien niet dagelijks, maar toch vind ik dat ik genoeg gesport heb. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*