18 december

I said yes to the dress

Fashion, Persoonlijk, Trouwen , , , , , , ,

Het was het moment waar ik altijd al van droomde: mijn trouwjurk uitkiezen! Dat was afgelopen zondag eindelijk zover! Ik had op internet al diverse jurken uitgekozen die ik mooi vond. Vooral van een bepaald merk. Ik ging op zoek naar winkels die dat merk verkochten en ik vond Wizard Wedding Wonderland in Den Haag. Bovendien kon je bij die bruidswinkel arrangementen boeken met chocolate en cake. Net zoals in Say Yes to the dress! Precies wat ik wilde! Dus ik maakte een pas afspraak en nodigde iedereen uit die ik mee wilde nemen.

 

Toen was het zover! Het was zondag, ik ging een trouwjurk uitzoeken! Vooraf had ik me goed voorbereid. Ik heb al een tijdje meer gesport en echt op mijn eten gelet. Ik had mooie witte lingerie gekocht, zodat ik me al mooi voelde. Ook deed ik mijn make-up alvast extra mooi en bruidproof dus ik was helemaal ready to go. Samen met mijn moeder, schoonmoeder, oma en Lisette gingen we op pad.

Aangekomen bij Wizard Wedding Wonderland werden we ontvangen door Gerda. Een super aardige dame die mij door de dag heen heeft geholpen. We kregen een tafeltje met roze stoelen en zaten tussen de trouwjurken. Echt super leuk. Gerda vroeg mij wat voor jurk ik in mijn gedachte had en ik liet haar wat plaatjes zien. Daarna gingen we passen. Ik mocht zelf jurken uitzoeken en op een rek hangen.

 

Ik zocht mooie jurken uit, eentje was precies dezelfde als die ik op een plaatje had gezien. Deze trok ik ook als eerste aan. Hij was veel te groot, dus hij moest met klemmen op mijn rug vastgemaakt worden. Maar hij was prachtig en maakte mijn figuur ook mooi. Maar ik wist het nog niet zeker, ik was ook super nerveus. Dus ik wilde nog meer jurken passen.

Uiteindelijk paste ik nog 4 jurken. Ook allemaal erg mooi. Nog meer ging ik twijfelen. Gerda zag dat. Dus deed ze iets heel slims. Ze gaf me een jurk aan die ik nooit zou uitkiezen. Dit vond ik zo leuk dat ik helemaal ontspande. Toen zei Gerda tegen me dat ik mijn ogen dicht moest doen en pas mocht kijken wanneer zij mijn jurk had aangedaan.

 

Dus Gerda deed een jurk bij me aan en zette me voor de spiegel. Toen pas mocht ik kijken en dat deed ik. Het was de eerste jurk. Toen ik mezelf zag in de spiegel, in die jurk waar ik eigenlijk direct verliefd op was. En toen wist ik het zeker. Dit was mijn trouwjurk. Ik kreeg er een sluier bij op en het plaatje was af. Ik was een bruid en ik voelde me ook zo. Geweldig!

 

Dus ik heb mijn trouwjurk gevonden en me eindelijk echt een bruid gevoeld. Dit gevoel was gewoon fantastisch! Ik ben zo blij. Ik heb mijn trouwjurk. In mei wordt hij op maat gemaakt en dan is hij helemaal af. Jeej, het komt steeds dichtbij en ik kijk erg uit naar onze droombruiloft!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*