12 december

Sexy met een hoge hak

Fashion , , , , , ,

Als er iets waar ik nooit genoeg van krijg (naast beauty) dan zijn het wel schoenen! Schoenen zijn altijd leuk om te kopen! Of het nu sportschoenen voor tennis of hardlopen zijn, of nette schoenen voor onder een jurkje. Schoenen pas je altijd. Als je wat kilotjes bent aangekomen zal je schoenmaat niet veranderen. Nee hoor, schoenen kopen is leuk!

 

Ik loop graag op hakken. Ondanks dat ik met mijn 1.76 m best lang ben. Op hakken lopen geeft je een vrouwelijke uitstraling vind ik. Het maakt sexy en je houding verbeterd. Ik draag ze mede door die redenen dan ook graag.

Weet je welke schoenen met een hak ik altijd wel koop: pumps! Of ze nu een puntneus of een ronde neus hebben: pumps zijn altijd goed! Je hebt ze in enorm veel verschillende kleuren en vormen. Zwart, rood, met print, brede hak, naaldhak, you name it! Ik koop ze graag omdat ze zo makkelijk te combineren zijn. Onder een skinny jeans voor een sexy look of onder een jurkje voor een nette, zakelijke look. Pumps kunnen je outfit echt afmaken of pimpen!

 

Voor mijn bruiloft ben ik ook nog op zoek naar mooie trouwschoenen. De standaard trouwschoenen vind ik wat truttig, ik zoek mooie witte pumps! Ik heb al op diverse websites gekeken en heb al een beetje een beeld bij wat ik zoek. Het enige probleem is de hakhoogte. De meeste hakken die ik draag, starten vanaf 6 cm. Maar dan ben ik ongeveer even groot als Rick. En dat wil ik niet op mijn bruiloft! Dus ik kijk nu naar hakken, tot 5 cm. Mooie hakken vinden in die hakhoogte is nog best een uitdaging kan ik jullie vertellen!

heels

Maar natuurlijk kijk ik ook nog volop naar casual hakken, kan het gewoon niet laten. Ik heb nu mijn oog laten vallen op een paar met fringe. Dit vind ik er leuk en hippie achter uitzien. Daar hou ik wel van.

 

Jullie begrijpen het al, van pumps krijg ik nooit genoeg! Gelukkig weet ik mezelf te beheersen, anders was er geen ruimte meer voor mijn andere schoenen! Want van laarzen krijg ik ook nooit genoeg!

 

Hoe zit het eigenlijk met jullie? Hebben jullie ook een bepaald type schoen wat je altijd weer opnieuw koopt?

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*