18 april

Ik ben zwanger!

BabyGlow, Persoonlijk , , , ,

Eindelijk is het moment aangebroken om ons geluk met jullie te delen! Ik ben namelijk zwanger! Ik vind dit zo ontzettend bijzonder, net alsof het een sprookje is. En dat ik het nu eindelijk aan jullie kan vertellen voelt een beetje alsof ik uit de kast kom haha. Maar jullie begrijpen vast wel wat ik bedoel.

 

Na vier weken kwamen we erachter dat ik zwanger was. Het voelde zo onwerkelijk maar o wat waren we gelijk blij. Toen begon het moeilijkste, namelijk het geheim houden. Dit schijnt overigens echt een Nederlandse traditie te zijn. Toch wilde we ons hier graag aan houden. In de eerste drie maanden kan er nog zo makkelijk iets mis gaan. Dit wilde we voor zijn, daarom hadden Rick en ik samen besloten om de eerste echo af te wachten en het dan aan onze ouders, broers, oma en schoonzusjes te vertellen.

De eerste echo

De eerste echo was zo bijzonder. Ik had nog helemaal niet echt een buikje. Wel voelde ik me moe en helaas ook misselijk. Maar toen we ons kleine wondertje op het scherm zagen viel alles van me af. Dit was het helemaal waard. Er groeit gewoon een heel mooi baby’tje in mijn buik! Alles zag er helemaal goed uit dus nu konden we met een gerust hart onze ouders op de hoogte stellen van de zwangerschap. Jullie kunnen denk ik wel raden hoe ze reageerde: heel erg blij! ๐Ÿ™‚

 

Hoe gaat het nu?

Als jullie dit lezen ben ik 18 weken zwanger. Het gaat nu heel erg goed met me. Een buikje heb ik nu wel, maar dat hoort erbij. Al had ik daar in het begin wel een beetje moeite mee. Ik voel me nu ook weer heel erg goed en ik heb eindelijk weer energie en zin om iets te ondernemen. Ik voel me weer mezelf.

Ik ben ook gewoon weer aan het sporten (geen buikspiertraining natuurlijk) en daar voel ik me heel erg lekker bij. Die kleine trouwens ook, want die groeit heel erg goed en scoort steeds topscores bij de verloskundige. Jullie begrijpen dus dat ik op dit moment op mijn roze wolk zit.

 

Uiteraard blijf ik jullie gedurende mijn zwangerschap op de hoogte houden van alles en ik zal ook wel wat zwanger blogposts maken. Maar wees niet bang, BeautyGlow blijft BeautyGlow en gaat niet ineens veranderen in BabyGlow. Al vind ik dat wel een leuke categorie. ๐Ÿ™‚

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*