19 april

Wilkinson Hydro Silk Bikini

Review , , , , , ,

Ontharen is niet bepaald een heel sexy klusje al zeg ik het zelf. Maar het “moet” nu eenmaal. Dit zeg ik tussen aanhalingstekens omdat er nu eenmaal dames zijn die ontharen niet nodig vinden. Ikzelf vind het super belangrijk. Als ik lekker in mijn bikini over het strand loop wil ik geen ontsierende haartjes zien.

 

Mijn wenkbrauwen epileer ik, mijn benen epileer ik met mijn Silk Epil, de haartjes op mijn bovenlip hars ik maar mijn oksels en bikinilijn scheer ik. Ik vind de huid daar te gevoelig om te harsen of epileren. Het lijkt me ook te pijnlijk. Scheren is dan de makkelijkste oplossing om van ongewenste haargroei af te komen.

 

Wilkinson Hydro Silk bikini

In april 2016 heeft Wilkinson haar nieuwe pareltje op het gebied van lichaamsontharing gelanceerd: Wilkinson “Hydro Silk Bikini”. Dit is een waterdichte trimmer- en scheerapparaat in één en kan worden ingesteld naar 3 verschillende haarlengtes. We naderen inmiddels eind april dus de eerste maand zonder “r” is in aantocht. Wat ook betekend dat het bikiniseizoen in aantocht is. De hoogste tijd dus om meer aandacht aan je bikinizone te gaan besteden!

Wilkinson Hydro Silk bikini maakt het bijhouden van je bikinilijn nog makkelijker. De ‘5-curve sensing’-mesjes passen zich aan aan de natuurlijke contouren van je lichaam en met het scheerapparaatje kun je je bikinilijn naar hartenlust trimmen. Voor het scheerapparaat heb je een AAA-batterij nodig. Deze zit bij het scheermesje in de verpakking. Ondanks dat het scheerapparaat electrisch is, kun je het apparaat ook gewoon onder de douche gebruiken. Dit komt door het waterdichte ontwerp van de Hydro Silk Bikini. Ook is het apparaat zo ontworpen dat er een speciaal steuntje onder zit. Dit zorgt ervoor dat je het kunt neerleggen zonder dat het serum uit de mesjes in contact komt met water.

 

Mijn ervaringen

Bovenstaande klinkt natuurlijk allemaal heel mooi. Maar werkt het ook echt zo goed? Ik heb Wilkinson Hydro Silk bikini voor jullie getest!

Laat ik beginnen met de verpakking. Hydro Silk bikini zit verpakt in een typische Wilkinson verpakking. De kleuren van de verpakking zijn paars/blauw en er staat duidelijk het merk Wilkinson en het type product op vermeld. Door de open verpakking kun je duidelijk het apparaat zien. In de verpakking vind je ook het eerder genoemde batterijtje. Ook staat hier de gebruiksaanwijzing op vermeld.

Het apparaat zelf is een een kleur tussen lichtblauw en mintgroen in. Het ziet er fris uit en dit spreekt me wel aan. Doordat er een batterij in het apparaat moet voor de trimmer is het apparaat ook wat dikker. Hierdoor ligt hij makkelijk in de hand. Ik vind hem prettig hanteerbaar. Om de mesjes heen zit een turkoois soort gellaag. Hierin zit het serum wat je huid verzorgd en verzacht tijdens het scheren. Dit serum wordt geactiveerd als je het mesje voordat je gaat beginnen even kort onder de kraan houd.

Ik heb Hydro Silk Bikini met name gebruikt als scheermesje. Ik trim mijn bikinilijn namelijk nooit en ik wil het daar altijd zo glad mogelijk hebben. Ik heb het mesje gebruikt om mijn oksels en bikinilijn te scheren. Om het serum te activeren houd ik eerst het mesje onder de kraan en daarna begin ik. Het mesje glijd makkelijk over mijn huid en in een beweging zijn de haartjes eigenlijk al afgeschoren. Hieruit blijkt wel hoe scherp de mesjes zijn. Mijn huid voelt overigens heel zacht aan. Er is geen spoor van irritatie te bespeuren.

Ik heb een keer geprobeerd om de trimmer te gebruiken voor mijn bikinilijn. Maar dit vond ik niet prettig vanwege twee redenen: ten eerste vond ik het een beetje eng, ik was bang om mijn kwetsbare huid daar open te halen en ten tweede vond ik dat mijn bikinilijn met de trimmer niet glad genoeg werd.

 

Conclusie

Het scheermes Wilkinson Hydro Silk bikini is super fijn in gebruik en scheert mijn bikinilijn heel glad en zacht. Ik ben er zeer over te spreken. De trimmer is aan mij niet besteed omdat ik die zone sowieso nooit trim maar scheer. Het scheermes ligt makkelijk in de hand en is makkelijk in gebruik. Door het serum heb je geen scheergel meer nodig en dat scheelt toch weer een product in je douche.

 

Samenvatting

Product: Hydro Silk Bikini
Merk: Wilkinson
Verkrijgbaar: diverse drogisterijen en online bij bol.com
Prijs: € 15,99
Cijfer: 7

 

Reacties

  • Fijn dat jij het getest heb, ik heb namelijk een keer met ook zo,n duur scheerapparaat in mijn handen gestaan,maar wist niet of het wel goed was,en dat voor 16,00 euro. Toen heb ik heb maar terug gelegd, maar nou weet ik dat het wel goed scheert,en je heb geen scheergel erbij nodig……..

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*