10 februari

Inglot winactie

Winactie , , , , ,

Ter ere van de opening van de Inglot webshop mag ik een super leuke winactie aan jullie aanbieden. Namelijk een winactie met 4 super leuke Inglot producten!

Over Inglot

Inglot Cosmetics is meer dan 20 jaar geleden opgericht door een Poolse chemist, Wojtek Inglot. Deze jonge chemist werkte op de research&development afdeling van een farmaceutisch bedrijf tot hij zijn eigen revolutionair en unieke cosmetica lijn kon ontwikkelen. Zijn missie was om ingrediënten en materialen van de best mogelijke kwaliteit te gebruiken.

Op dit moment heeft Inglot een van de meest uitgebreide kleurvariaties(meer dan 600 kleuren) in cosmetische assortimenten over de hele wereld. Alle kleuren zijn sterk gepigmenteerd en van zeer goede  kwaliteit, waardoor de Inglot producten zeer geliefd zijn en veel worden gebruikt door professionele visagisten. De visagist van Lady GaGa is vaste klant van Inglot. Inglot kan door zijn achtergrond garanderen dat alle producten parabenen en allergenen vrij zijn en niet getest op dieren.

Inglot staat bekend om het freedom system: een uitgebreid systeem van verschillende paletten die helemaal naar wens gevuld kunnen worden met pressed powders, concealers, lipsticks, eyeshadows en wenkbrauwpoeders en gels. Ook heeft Inglot patent op de O2M nagellak. Deze nagellak is water en lucht doorlatend en dus ontzettend goed voor de kwaliteit van je nagels.

 

Wat kun je winnen?

Zoals ik al zei, je kunt een super gaaf make-up pakket winnen. Maar wat zit er in dat pakket? Nou de volgende producten:

Inglot freedom palette met 4 kleuren oogschaduw

 

Inglot Blush

 

Inglot Lip paint 51

 

Inglot O.M. Nagellak 665

Ik heb dit pakketje zelf ook mogen ontvangen en ik kan jullie alvast vertellen dat de producten echt absoluut top zijn. Deze producten wil je gewoon niet missen! Ik zal morgen een look voor jullie online zetten die gemaakt is met de producten. Zodat jullie de kwaliteit goed kunnen zien.

De totale waarde van dit pakket is: € 77,00 en is het meedoen dus meer dan waard.

 

Wat moet je doen?

Om te winnen moet je het volgende doen:

Laat ook even weten in een comment dat je met de winactie meedoet!

Voor een extra winkans doe je het volgende:

 

Ik maak de winnaar bekend op: zondag 23 februari. Heel veel succes allemaal!

-xxx- Daisy

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*