NOTD Roze en spelen met glitters

Categories Beautyglow

Het leek mij leuk om mijn nagels te versieren met roze nagellak en losse glittertjes. Het is natuurlijk super makkelijk om een glitter topcoat over je nagellak aan te brengen. Maar dat is wel erg simpel. Waarom zou je dat niet wat leuker maken en lekker gaan spelen met glitters?

Dus dat heb ik gedaan! Eerst heb ik mijn nagels roze gelakt, met Essie Splash of Grenadine. Hier overheen heb ik topcoat aangebracht.
Nadat de topcoat was opgedroogd, heb ik op de uiteinden van mijn nagels nog een beetje topcoat aangebracht.

Over dit extra topcoat laagje begint het feest. Daaroverheen heb ik namelijk de glitters gegooid. Wat een leuk effect geeft dat!

Mijn nagels zien er helemaal glittery en shiny uit! En niet alleen mijn nagels!

Als je net als ik gaat spelen met glitter, dan ligt alles onder kan ik je garanderen. Hou daarom je nagels boven een bakje als je met glitters gaat strooien.

Ik ben blij met mijn nagels en ik vind het er leuk uitzien!

Spelen jullie ook wel eens met glittertjes? 😀

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

7 thoughts on “NOTD Roze en spelen met glitters

  1. Oh gurl, gorgeous hoe je de glitters eroverheen hebt gegooid! 🙂 Ook met de basislak, zo intens. I love Essie! Zelf gebruik ik nooit glitters, alleen een glitterlak. Eigenlijk best zonde, want ik vind het echt prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*