20 december

Kerstlook met paars

Beauty, Make-up , , , , , , , , , , , ,

Kerst staat voor de deur dus de hoogste tijd voor een kerstlook. Dit keer geen goud of groen. Dat kennen we inmiddels wel. Nee, ik kies dit keer voor een paarse kerstlook in de hoop jullie hiermee te inspireren.

Producten

Voor het maken van deze kerstlook heb ik de volgende producten gebruikt.

Miss Sporty Mission Correction foundation

Als eerste een egale basis: dus foundation. Ik gebruikte Miss Sporty Mission Correction foundation.

NYC BB Radiance Perfecting Powder

Om teveel glans te voorkomen poeder ik de foundation af met NYC BB Radiance Perfecting Powder.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin

Daarna ben ik met de ooglook begonnen. Een kerstlook mag glans op de ogen hebben vind ik. Daarom gebruikte ik een oogschaduwbasis met glans. Namelijk Urban Decay Eyeshadow Primer Potion in de kleur Sin.

 

Inglot palette

Tijd om te beginnen met de ooglook! Ik heb hiervoor mijn Inglot palette gebruikt, maar je kunt natuurlijk elk vergelijkbaar palette gebruiken. Ik startte met de donkerste paarse kleur en bracht deze aan in mijn buitenste ooghoek en een beetje in mijn crease. Daarna heb ik de aubergine paarse kleur aangebracht op het midden van mijn bewegende ooglid en tot slot de lichtere paarse kleur in mijn binnenste ooghoek. Daar overheen heb ik de lichte zalmroze kleur aangebracht voor een lightning effect. De aubergine paarse kleur heb ik ook onder mijn onderste wimperrand aangebracht en de donkere paarse kleur heb ik tot slot nog in mijn crease geblend.

 

Rimmel Exaggerate eye liner

Tijd voor eyeliner! Ik zette eyeliner langs mijn wimperrand die ik eindigde met een wing. Hiervoor heb ik Rimmel Exaggerate eye liner gebruikt.

 

Miss Sporty Pump Up Booster Khol Kajal

Op mijn waterlijn heb ik Miss Sporty Pump Up Booster Khol Kajal aangebracht.

 

NYC Big Bold False Lash mascara

Als mascara gebruik ik de NYC Big Bold False Lash mascara.

 

Hema Wenkbrauwgel

Om mijn wenkbrauwen in model te houden heb ik wenkbrauwgel van Hema aangebracht.

 

Close-up Ooglook

Overige producten

Dit zijn de overige producten die ik voor deze look heb gebruikt.

 

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder

Bij elke make-up look shape ik mijn gezicht een beetje. Voor deze look heb ik daar Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder voor gebruikt.

 

Lancome Butterflies Fever

De blush die ik draag is Lancome Butterflies Fever. Ik heb deze blush gekozen van wegen de koele ondertoon en omdat er stiekem ook een beetje paars in zit.

 

I Heart Makeup Unicorns Heart

Als highlighter op mijn jukbeenderen draag ik I Heart Makeup Unicorns Heart

 

Dior Rouge Dior Brillant 760 Times Square

De lipgloss die ik bij deze look draag is van Dior. Dior Rouge Dior Brillant 760 Times Square.

 

De uiteindelijke look

De uiteindelijke look is naar mijn mening een look geworden die uitermate geschikt is voor kerst. Heb je bruine ogen? Probeer dan zeker eens paarse oogschaduw te dragen. Dit zal de kleur van je ogen alleen maar versterken.

Ik hoop dat jullie met deze look inspiratie hebben opgedaan voor de kerst. Fijne kerstdagen allemaal!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*