9 maart

Klaar voor het lente- en zomerseizoen met OTTO

Fashion, Lifestyle , , , , , , , , , , , , ,

Klaar voor het lente- en zomerseizoen met OTTO

Het lente- en zomerseizoen staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te verfraaien met nieuwe kleding. Maar waar begin je? Bij OTTO hebben ze een ruime collectie jeans, jurkjes en (sport)badmode die perfect zijn voor elke vrouw.

Een goede jeans is een must

Jeans zijn een must voor elke garderobe en bij OTTO hebben ze een grote selectie. Of je nu gaat voor een ultra skinny fit, een slim fit of een relaxed fit, ze hebben het allemaal. Voor een trendy look kun je ook kiezen voor een mom fit of een boyfriend fit. Ze hebben zelfs flared jeans voor de meer retro look. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en wassingen, zodat je zeker de perfecte jeans voor jou vindt.

Ik had nog geen jeans met uitlopende pijpen in mijn kast hangen. En dat kan natuurlijk echt niet ;-). Bij OTTO vond ik de Levi’s® Bootcut jeans 315 Shaping Boot in een lichte kleur. Een beter jeansmerk is er bijna niet. De jeans zit heerlijk en ik draag hem inmiddels bijna iedere dag!

Jurkjes heb je nooit genoeg

Naast jeans heeft OTTO ook een grote selectie jurkjes en rokken. Van korte, casual jurkjes tot maxi jurken, ze hebben het allemaal. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en materialen, zodat je een jurk kunt vinden die perfect bij jouw persoonlijkheid past. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig, simpel jurkje of een meer opvallende jurk, je vindt het bij OTTO.

Zo vond ik deze leuke Tommy Jeans Skaterjurk. Ik ben gek op jurkjes en draag het liefste casual exemplaren die leuk te combineren zijn met een sneaker. Casual jurkjes draag je toch net even wat vaker. Dit leuke jurkje is echt perfect voor het aankomende lente/zomer seizoen en ik combineer hem met mijn lichtroze Nike Air Max sneakers.

Life is better in a bikini

Tot slot heeft OTTO ook een uitgebreide collectie badmode. Of je nu een strandfeestje hebt of in het zwembad wil zwemmen, ze hebben badpakken en bikini’s die perfect zijn voor elke gelegenheid. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, zoals een tankini, een monokini of een bandeau bikini. Ze hebben ook een grote selectie sportbadpakken, zodat je kan zwemmen met stijl.

Om weer in shape te komen voor het zomerseizoen ga ik tegenwoordig elke woensdag ongeveer 40 minuten banen zwemmen. Dit deed ik eerst in mijn gewone bikini, maar ik zocht nog een leuke sportvariant. Natuurlijk had ik ook voor een badpak kunnen gaan, maar ik vind bikini’s leuker. Bij OTTO vond ik deze sportbikini van Adidas. Die zit lekker stevig als ik in het water duik en ik vind hem ook mooi mijn figuur accentueren. Ik ben er blij mee en zwem nu nog beter mijn baantjes. 😉

Shoppen voor het lente en zomerseizoen? Bij OTTO slaag je zeker

Bij OTTO ben je aan het juiste adres voor jeans, jurkjes en badmode. Met hun grote selectie aan stijlen, kleuren en maten, vind je zeker de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Kijk vandaag nog op OTTO.nl en maak je garderobe klaar voor het lente- en zomerseizoen.

Wil je de items die ik heb gekocht nog beter zien? Bekijk dan de reels die ik heb gemaakt waarin ik de items nog een keer aan jullie show. 🙂

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*