7 maart

Bescherm je telefoon op een duurzame manier met Ideal of Sweden

Lifestyle , , ,

Duurzaamheid is steeds belangrijker voor ons allemaal. We denken allemaal steeds meer na over onze plastic voetafdruk op deze aarde. Het gebruik van gerecyclede materialen is dan ook steeds normaler. Dat geldt ook voor de telefoonhoesjes die je kiest. Ideal of Sweden heeft weer een mooi lente assortiment gelanceerd en hierin zit een super mooi telefoonhoesje dat gemaakt is van 100% gerecyclede materialen. Ik laat hem aan jullie zien.

Ik heb elke dag mijn iPhone bij me en kan (bijna) niet zonder. Maar mijn telefoon moet wel goed beschermd zijn en er dan het liefste ook nog leuk uitzien. Met de hoesjes van Ideal of Sweden is dat een makkie. Dit keer heb ik een heel kleurrijk ombre gekleurd hoesje gekozen: Vibrant Ombre. Deze is dus gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

Dit hoesje biedt volledige bescherming aan mijn iPhone 14 en is daarnaast krasbestendige dankzij een speciale coating. Het is een Clear case waardoor hij een beetje transparant is en je je iPhone er nog doorheen kunt zien. Ik vind dat wel mooi.

Shop ‘m met korting

Duurzaam telefoonhoesje

Wil je jouw iPhone ook op een duurzame manier beschermen en wil deze Vibrant Ombre case die gemaakt is van 100% gerecycled materiaal nu zelf ook? Dat kan! Je bestelt hem eenvoudig bij Ideal of Sweden. Als je daarbij code DaisyBeauty invult krijg je nog eens 15% korting ook. Dat is mooi meegenomen toch?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*