22 maart

Korting bij Ideal of Sweden – Active lente/zomer 2022

Sporten, Lifestyle , , , , , , ,

De lente staat nu echt voor de deur. Tijd om je look helemaal lente klaar te maken en daar horen natuurlijk ook lenteproof accessoires bij, zoals een telefoonhoesje of zelfs een waterfles. Bij Ideal of Sweden hebben ze nu de Active lente/zomer 2022 collectie en ik mocht een product uit deze lijn in ontvangst nemen.

De Active collectie past wat mij betreft helemaal bij mij. Ik bloei helemaal op in de lente en de zomer en ben ook best wel actief. Ik sport minimaal 5 keer per week en ben natuurlijk druk met mijn dochters. Ook probeer ik op mijn voeding en drinken te letten. Ik drink voornamelijk water.

Glacial Bottle Serene Tan

Plastic waterflesjes zijn echt niet meer van deze tijd. Nee, tegenwoordig neem je je water mee in een fancy water bottle. Deze Glacial Water Bottle van Ideal of Sweden is ideaal voor elke dag. Naast het feit dat de bottle er gewoon heel mooi uit ziet met de matte finish, heeft deze fles nog meer voordelen.

Door de goede isoleerlaag houdt deze fles je water wel tot 24 uur koud. Ideaal voor tijdens de aankomende tenniscompetitie. Dan hoef ik geen koeltasje meer mee te nemen ;-). Maar ook voor een lange autorit is de fles ideaal, want je kan er ook warme dranken zoals thee mee vervoeren. Dit blijft tot wel 12 uur warm.

Kortingscode Ideal of Sweden

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt: zo’n mooie en handige waterfles wil ik ook. Nou dan heb ik goed nieuws! Normaal bestel je de Glacial Bottle Serene Tan voor 39,99, maar met de code BeautyGlow krijg je 15% korting! Zeg nu zelf: daar houden we van toch. Wacht dus niet langer en shop ook jouw ultieme lente accessoire bij Ideal of Sweden met extra korting!

Ik ga deze voorjaarscompetitie in ieder geval de show stelen met mijn fantastische Glacial Bottle in de kleur Serene Tan.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*