31 maart

IK Skin Perfection Re-newing+ anti aging gezichtsolie en Botanic body lotion

Review, Beauty , , , , , , , , , , ,

Een tijdje terug ontving ik twee producten van IK Skin Perfection, een merk dat ik nog niet kende. Ik ontving de Re-newing+ anti aging gezichtsolie en de Botanic body lotion. Allebei deze producten heb ik inmiddels een tijdje gebruikt en ik vertel nu graag aan jullie wat ik ervan vind.

IK Skin Perfection

Even over het merk. IK Skin Perfection is een huidverzoringsmerk dat alleen maar met natuurlijke ingrediënten werkt. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur. Daarom maken zij bewuste keuzes, van ingrediënten tot verpakkingen en productieproces. Een mooie missie.

Re-Newing+ anti aging gezichtsolie

Tijd om meer te vertellen over de producten en mijn ervaring met jullie te delen. Ik begin met de Re-newing+ anti aging gezichtsolie. Zoals de naam al doet vermoeden is deze olie bedoeld om op je gezicht te gebruiken, maar je mag natuurlijk gewoon je hals en decolleté meenemen hoor.

De Re-newing anti-aging restoring oil is een aromatische olie en voedt intensief, verstevigt en stimuleert de cellen maximaal, waardoor de huid gaat stralen. Dat willen we allemaal wel toch?

Mijn ervaring

Omdat mijn huid de neiging heeft om snel vet te worden en me heel veel te laten glimmen, heb ik deze olie vooral in de avond gebruikt. Ik heb hem aangebracht in plaats van een serum en onder mijn nachtverzorging.

Het doseren van de olie gaat gemakkelijk door het pipetje. Vervolgens breng ik met mijn vingers de olie op mijn gezicht aan en masseer ik hem in. Tot slot rol ik mijn rozenkwarts gezichtsroller over mijn gezicht heen en breng ik mijn nachtverzorging aan.

De volgende ochtend voelt mijn gezicht zacht aan en straalt mijn huid inderdaad een beetje. Ik ben ervan overtuigd dat deze olie op lange termijn zeker kan bijdragen aan het verminderen van tekenen van huidveroudering en je gezicht kan laten stralen. Deze Re-newing anti aging huidolie kost € 34,80 en bestel je bij IK Skinperfection.

Botanic Body lotion

Laten we snel door gaan naar het volgende product: Botanic Body lotion. Dit is een body lotion die helemaal vegan is en bedoeld is voor je huid. De Botanic Body bestaat uit natuurlijke ingrediënten en oliën. Het is een verzorgende, maar niet vettige body lotion die je huid voed en heerlijk zacht laat aanvoelen.

Volgens IK Skin perfection helpt Botanic Body om de huid haar stevigheid en glans te laten behouden. Dat willen we natuurlijk allemaal wel.

Mijn ervaring

Ik heb de bodylotion gebruikt als ik uit bad kwam of uit de douche. Ik smeerde dan met name mijn armen en benen in. De geur van de bodylotion vond ik lekker kruidig en aangenaam. Het is overigens geen hele overheersende geur en ik vind het wel lekker ruiken.

De bodylotion trekt inderdaad snel in mijn huid en mijn huid voelt zacht aan. Mijn scheenbenen hebben de neiging om snel droog aan te voelen. Dat was na een paar dagen smeren met Botanic Body voorbij en de huid van mijn benen zag er mooi en zacht uit.

Zeker nu het rokjesweer er weer aankomt wil ik wel zachte benen hebben. Dus voorlopig blijf ik lekker smeren met Botanic Body en als mijn tube op is, schaf ik via de website van IK Skin perfection weer een nieuwe aan. Botanic Body kost: € 23,95 voor 150ml.

Conclusie

De producten van IK Skin perfection zijn fijn in gebruik. Dat ze gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten vind ik fijn en maakt dat het goed aanvoelt om deze te gebruiken. Voor een merk dat zich hier mee bezig houdt, wat vaak toch meer kost, vind ik de prijzen niet aan de hoge kant. Kortom: ik ben wel te spreken over IK Skin perfection en nieuwsgierig naar de andere producten van dit merk.

Samenvatting

Product: Re-newing+ anti aging oil en Botanic Body
Merk: IK Skin Perfection
Verkrijgbaar: via IK-skinperfection.nl
Prijs: € 34,80 en € 23,95
Cijfer: 8

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*