16 augustus

Kruidvat Beauty Drinks – Collageen en Hyaluron

Beauty, Review , , , , , , , , , , , ,

Een zichtbaar en voelbaar jongere huid, dat willen we allemaal wel toch? Ik wil ook niet beweren dat ik er ‘oud’ uitzie, maar met mijn leeftijd (35) neemt de productie van collageen wel al af. Toch iets waar ik rekening mee wil houden en het huidverouderingsproces wil ik natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen. Kruidvat doet helemaal mee met de trend: beauty van binnenuit en ontwikkelde daarom de Beauty Drinks Collageen en Hyaluronzuur. Twee ingrediënten die belangrijk zijn voor een jong uitziende huid.

De beauty drinks zitten verpakt in doosjes met daarin 14 ampullen. Hiermee kan je dus 14 dagen vooruit. Ik vind ze ook enorm handig om mee te nemen op reis, dus ik heb deze beauty drinks getest op vakantie.

Beauty Drink Collageen

Laat ik beginnen met de Beauty Drink Collageen. Collageen is een belangrijk component van de huid die een zichtbaar jongere huid bevordert en de huidelasticiteit ondersteunt. Het is denk ik wel bekend dat de huideigenschappen worden beïnvloed door endogene (van binnenuit) en omgevingsfactoren, waaronder veroudering, ultraviolette straling, hormonen en voeding. Het kan daarom zeker geen kwaad om een dagelijkse dosis collageen toe te voegen aan je beauty routine.

De Beauty Drinks collageen zitten verpakt in een paars/roze doosje met een glanzende opdruk. De ampullen zelf zijn wit en hebben een witte opdruk.

De smaak van Beauty Drink Collageen is volgens Kruidvat sinaasappel. Ik moet eerlijk bekennen, ik vind het niet lekker smaken. Maar het is zo’n kleine hoeveelheid dat je de smaak snel weer kwijt bent. Het drinkt wel makkelijk weg. Kruidvat Collageen Beauty Drink – € 12,99

Beauty Drink Hyaluron

Tijd om te vertellen over de Beauty Drink Hyaluron. Naar deze was ik vooral erg benieuwd, want drankjes met collageen heb ik al vaker gebruikt, maar hyaluron ken ik alleen van serums. Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan: een natuurlijke stof die in zowel de huid als het bindweefsel van ons lichaam aanwezig is en helpt de elasticiteit behouden van de huid. Hyaluronzuur werkt vochtinbrengend doordat het een hygroscopisch ingrediënt (stof die spontaan water aantrekt) is. Of jouw huid vochtarm is kun je overigens gemakkelijk testen door de handkneep. Je doet een kneep in de huid aan de bovenkant van je handpalm en als je huid blijft ‘staan’ heeft zij behoefte aan extra vocht.

De Hyaluron beauty drinks zitten ook verpakt in een paars doosje, maar deze heeft ook blauw als opdruk. De ampullen zijn wit met een blauwe opdruk.

Volgens Kruidvat heeft de beauty drink Hyaluron een perzik smaak. Of het perzik is weet ik niet, maar het smaakt in ieder geval wel heel zoet. Ik vind deze lekkerder om te in te nemen dan de collageen variant. Kruidvat Hyaluron Beauty Drink – € 12,99

Zie ik resultaat?

Of de Beauty Drinks echt doen wat zij beloven vind ik lastig te beoordelen. Ik zie namelijk geen heel groot verschil als ik in de spiegel kijk. Om jullie zelf een oordeel te laten vellen hierbij twee foto’s: een voordat ik de drinks heb gebruikt en eentje na 14 dagen.

Before

After

Dus ik zeg oordeel zelf. 🙂

Conclusie

De ampullen zijn handig in gebruik. Het formaat is ideaal om mee te nemen en je drinkt ze makkelijk weg. Van de smaak moet je houden, maar deze vervliegt snel. Voor een groots effect denk ik dat de beauty drinks minimaal een maand gebruikt moeten worden, dat betekent dus dat je 2×2 doosjes moet aanschaffen. De prijs is in mijn ogen best vriendelijk (€ 12,99 per doosje met 14 ampullen), dus dat is wel te doen.

Samenvatting

Product: Beauty Drinks Collageen en Hyaluron
Merk: Kruidvat
Verkrijgbaar: Kruidvat
Prijs: € 12,99
Cijfer: 7

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*