22 juli

Lancaster Sun beauty hair spray

Review , , , , , , , , , , , , , ,

Inmiddels weet iedereen (hoop ik) wel dat je jezelf goed moet beschermen tegen de zon. Maar wat veel mensen niet weten is dat je haar ook was schade kan oplopen in de zon. Het kan verbleken (dit kan leuk zijn, maar als je je haar geverfd hebt wil je dit niet) en het kan uitdrogen. Daarom is het belangrijk om ook je haar te beschermen als je lekker van de zon gaat genieten.

 

Lancaster Sun Beauty Hair Spray

Lancaster heeft een mooi nieuw zomerproduct aan haar collectie toegevoegd om het makkelijk te maken om je haar te beschermen. Namelijk, Lancaster Sun Beauty Hair Spray. Een spray die verschillende oliën bevat om je haar te beschermen en te verzorgen. Daarnaast ruikt de spray ook nog eens heerlijk. Dit wil je gewoon proberen!

Lancaster Sun Beauty Hair Spray (1)

Ik voel me soms zo bevoorrecht als ik dit soort producten mag testen. Dat doe ik dan ook graag.  Ik heb de spray getest tijdens een vaartochtje en natuurlijk tijdens mijn huwelijksreis in Italië.

 

Het flesje ziet er heel leuk uit. Hij is een beetje mat maar wel doorzichtig en op de voorkant staat een dame getekend met een zonnebril en los, wapperend haar. Het doet je direct aan zomer denken. De dop is zoals bij Lancaster hoort mooi oranje.

De spray bestaat uit twee delen. Voor het sprayen schut je deze door elkaar en daarna spray je de hairspray heel simpel in je haar. Het laat zich makkelijk verdelen door je haar.

Mijn haar voelt niet vet aan en glanst na het aanbrengen mooi. Na een dag in de zon is mijn haar heerlijk zacht en ruikt het heerlijk. Ik heb folies in mijn haar en ik wilde niet dat deze heel erg zouden verkleuren tijdens mijn vakantie. Dat is gelukkig ook niet gebeurd.

 

Conclusie

Als jij net als ik graag je haar goed verzorgd en niet wil dat je haar verkleurd of uitdroogt door de zon dan is deze spray jouw vriendin. Het gebruik van de spray is erg simpel en je haar voelt heel zacht aan en glanst mooi. Ik ben tevreden, mijn haar was na mijn huwelijksreis nog steeds zacht en glanzend. Ik ben helemaal happy.

 

Samenvatting

Product: beauty hair spray

Merk: Lancaster

Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen

Prijs: € 9,50

Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*