25 juli

Trouwen: onze bedankjes!

Trouwen , , , , , , , , , , , , ,

Iedereen die wel eens naar een bruiloft is geweest ken het wel: de bedankjes. Het bruidspaar wil graag met een klein gebaar laten blijken dat zij het waarderen dat jullie aanwezig waren op de bruiloft. Meestal worden deze kleinigheidjes weggegeven na afloop van het bruiloftsfeest. Natuurlijk hadden wij ook bedankjes voor onze gasten.

Ons thema was de Eiffeltoren en mintgroen (of vintage blue) en onze bedankjes waren natuurlijk ook helemaal in deze stijl. Al onze gasten kregen namelijk een mini Eiffeltorentje. Deze Effeltorentjes waren eigenlijk card holders, maar omdat wij naast deze Eiffeltorentjes ook een FotoSnap (is een photobooth, kom ik in een andere blog op terug!) hadden, kun je het torentje ook als een fotohouder gebruiken. Super leuk!

Visitekaartjes van webprint

Op de Eiffeltorentjes stond een zelf ontworpen visitekaartje. Deze visitekaartjes hebben we eerst zelf ontworpen op de computer en daarna besteld bij webprint.nl. Dit werkte echt super simpel. De webshop van webprint.nl vind ik echt heel erg gebruiksvriendelijk. Ik was al bekend met deze webshop omdat ik al eens een fotoboek bij hen heb besteld. Maar het bestellen van visitekaartjes had ik nog niet via deze webshop gedaan.

Op de website van webprint staan de visitekaartjes onder het tabblad zakelijk. Logisch, want meestal zijn visitekaartjes ook zakelijk. In mijn geval dus even niet ☺. Daarna klikte ik snel op “bestel direct” en kon ik aan de slag.

Ik koos voor dubbelzijdige visitekaartjes. Omdat wij het ontwerp al zelf hadden gemaakt, had ik geen tekstvak nodig. Deze heb ik dus verwijderd en in plaats van het tekstvak plaatste ik zowel aan de voor als aan de achterzijde een fotovak ter grootte van het volledige visitekaartje.

Daarna was het super simpel: als eerste uploadde ik het plaatje voor de voorkant in het fotovak aan de voorkant. Daarna klikte ik op het pijltje opzij en uploadde ik het plaatje voor de achterkant in het fotovak aan de achterkant.

Vervolgens checkte ik of alles goed was door op de knop “controleren” te klikken. Je krijgt je visitekaartjes dan precies zo te zien zoals ze worden afgedrukt. Toen alles correct was, heb ik mijn bestelling afgerond en verzonden.

Na twee werkdagen ontving ik mijn bestelling. De visitekaartjes zaten verpakt in een soort plastic doosje. Op de voorkant stond in het klein de voorkant van mijn visitekaartje afgebeeld. Toen ik het doosje open maakte zag ik keurig netjes mijn visitekaartjes erin zitten. Wat een nette afwerking, ik werd er helemaal blij van!

Eindresultaat

Toen de visitekaartjes klaar waren, waren mijn bedankjes compleet. Het eindresultaat is dus als volgt: een Eiffeltorentje met daarop onze zelf ontworpen visitekaartjes. Super leuk, super persoonlijk en ik word er helemaal vrolijk van!

Zelf bestellen?

Heb ik je met mijn bedankjes en visitekaartjes geïnspireerd en wil je zelf ook zoiets bestellen? Neem dan zeker een kijkje op webprint.nl en bekijk daar de mogelijkheden die er zijn. Je ontvangt je bestelling super snel in huis dus je hoeft als aanstaande bruid ook niet in de stress te zitten over levertijden. ☺
Ik hoop dat jullie het leuk vonden mijn bedankjes te bekijken!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*