3 augustus

Lancaster Sun Beauty Oil Free Milky Spray SPF30

Beauty, Review , , , , , , , , , , ,

Eindelijk is het bijna zover: wij gaan op vakantie! Jeetje wat kijk ik daar naar uit. Heerlijk met zijn vieren genieten en helemaal niets moeten doen. Ik kan niet wachten.

Voor mij begint de vakantiepret al bij het inpakken, daar ben ik dan ook al druk mee bezig. Zo vink ik mijn lijstje af en koop ik de producten die we nog nodig hebben, zoals zonbescherming. We gaan naar Frankrijk op vakantie en daar schijnt de zon meestal volop. Dat betekent: smeren, smeren en nog eens smeren. Dus investeer ik in goede zonbescherming. Dit keer neem ik Lancaster Sun Beauty Oil Free Milky Spray mee op vakantie.

Lancaster Sun Beauty Oil Free Milky Spray

Lancaster weet dat een prachtige teint het resultaat is van goede bescherming. Sun Beauty Oil-Free Milky Spray SPF30 zorgt voor een mooie teint terwijl de stevigheid en elasticiteit van de huid behouden blijft. Sun Beauty biedt efficiënte perfect gecombineerde UVA/UVB filters en een exclusieve Infrared Technology. Ik verbrand niet snel, maar ik gebruik toch altijd minimaal SPF30 omdat ik mijn huid goed wil beschermen.

Al jaren is Lancaster een van de vooruitstrevende merken op het gebied van zonbescherming. Deze spray biedt naast bescherming tegen UVA/UVB stralen, ook bescherming tegen infraroodstralen en het zichtbare licht. Ik weet met deze zonbescherming dus zeker dat ik goed beschermd ben.

De spray zit verpakt in een typische Lancaster oranje spray flacon met wit/blauwe opdruk. Het pompje is makkelijk in gebruik en ideaal: deze spray werkt ook als je hem op zijn kop houdt. Top!

De spray zelf is wit van kleur en voelt heel licht aan op je huid. Na het insmeren plakt de spray niet en het trekt ook snel in. Je vergeet bijna dat je jezelf al ingesmeerd hebt. En de geur is de typische Lancaster geur, ik weet niet hoe ik die moet omschrijven, maar het ruikt in ieder geval heerlijk.

De producten van Lancaster Sun Beauty geven mij altijd het gevoel van luxe als ik ze gebruik. Dat is ook niet zo heel gek, want ze zijn niet heel budget. Je betaald voor deze Sun Beauty Oil-Free Milky Spray SPF30 namelijk +/- 25,00.

Conclusie

Ik vind de Lancaster Sun Beauty Oil-Free Milky Spray SPF30 heel fijn in gebruik en ik weet zeker dat wij hier veel plezier van gaan hebben op vakantie. De prijs is niet heel goedkoop, maar voor goede zonbescherming heb ik dat wel over.

Samenvatting

Product: Sun Beauty Oil-Free Milky Spray SPF30
Merk: Lancaster
Verkrijgbaar: Luxere parfumerieën
Prijs: 25,00 +/-
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*