10 augustus

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Lotion

Beauty, Review , , , , , , , , ,

Wat is de zomer toch heerlijk. Ik geniet echt volop als de zon lekker schijnt en ik ervan kan genieten. Ik heb het geluk dat mijn huid niet snel verbrand, maar wel lekker snel bruin wordt. (Thanks voor de goede genen pap en mam!) Dat bruine kleurtje wil ik natuurlijk graag lang behouden. Gelukkig kan een goede After Sun hierbij helpen.

De Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Lotion belooft dat je je zorgvuldig opgebouwde bruine klerutje een maand langer kan behouden door deze aftersun te gebruiken. Nou wie wil dat nu niet. Daarom heb ik deze After Sun Lotion meegenomen op vakantie. Want na een dagje genieten in de zon is je huid wel toe aan wat verkoeling en extra hydratatie in de vorm van een After Sun.

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Lotion

Toen ik erachter kwam dat mijn favoriete After Sun voor het gezicht niet meer wordt geproduceerd (Lancaster After Sun Balm), moest ik op zoek naar een goed alternatief. Op de website van Lancaster ontdekte ik de Golden Tan Maximizer After Sun Lotion die zowel geschikt is voor het gezicht als voor je lichaam en ik besloot deze te proberen.

De lotion zit verpakt in een typisch Lancaster oranje tube met een bronskleurige dop. De bedrukking is wit met goud, dat vind ik een mooie luxe uitstraling geven. En dat mag ook wel, want deze after sun is met zijn € 24,99 niet goedkoop.

De lotion bevat naast verkoelende en hydraterende ingredienten ook het Tan Activator complex van Lancaster. Dit complex stimuleert het bruiningsproces en bevordert de aanmaak van melanine. Waardoor je mooier en langer bruin wordt.

De lotion is wit van kleur en voelt heel crème-achtig aan. Het smeert gemakkelijk uit over de huid en trekt snel in. Je ruikt een heerlijke Lancaster geur en je huid voelt echt verkoeld aan. Ik vind het heerlijk.

Ook op mijn gezicht voelt de lotion goed aan. Niet te vettig, daar was ik wel bang voor want ik krijg snel onzuiverheden, maar precies goed. Onzuiverheden heb ik tot op heden nog niet gekregen. Dus dat is fijn.

Conclusie

Of ik echt een maand langer mijn bruine kleurtje blijf behouden weet ik niet. Maar wat ik wel weet is dat ik deze After Sun Lotion van Lancaster fijn vind in gebruik. Ik ben echt fan van de geur en ik kan hem goed verdragen op mijn gezicht. Of dit mijn nieuwe favoriete after sun voor mijn gezicht wordt, weet ik nog niet. Maar voor mijn lichaam is hij wel al top.

Samenvatting

Product: Golden Tan Maximizer After Sun Lotion
Merk: Lancaster
Verkrijgbaar: Luxe parfumerien
Prijs: € 24,99
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*