2 augustus

Lancaster Sun Control Anti-Ageing After Sun Balm

Beauty, Review , , , , , , ,

Dat je je huid goed moet beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, dat weten de meeste mensen nu wel. Maar ook na het zonnen is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en te kalmeren. Gebruik daarom altijd na het zonnen een aftersun product. Voor mijn gezicht gebruik ik het liefste een speciale aftersun die is ontwikkeld voor de huid van je gezicht. Mijn favoriet is Lancaster Sun Control Anti-Ageing After Sun Balm.

Lancaster Sun Control Anti-Ageing After Sun Balm

Lancaster Sun Control Anti-Ageing After Sun Balm combineert het beste van anti-ageing verzorging met aftersun. Volgens Lancaster voelt dit product na het aanbrengen als een tweede huid. Het reproduceert de lipidestructuur van het huidoppervlak waardoor de after sun een niet te evenaren comfort en herstel biedt. Deze After Sun Balm voelt niet olieachtig, plakt niet en trekt snel in. Daarnaast zorgt de balm er volgens Lancaster ook voor dat pigmentvlekken verminderen. Klinkt niet verkeerd toch?

 

Mijn ervaringen

Ik gebruik dit product nu al voor het derde jaar op rij dus ik kan wel zeggen dat ik weet wat het voor mijn huid doet. Maar laat ik deze review goed beginnen. Als eerste zit de balm verpakt in een wit/doorzichtig potje met een oranje dop. Op de voorkant staat het logo en de product-details in het oranje gedrukt. En op de achterkant de ingrediënten. Ik weet dat veel dames een potje niet prettig vinden, zij vinden het onhygiënisch. Maar ik heb daar eigenlijk geen problemen mee. Ik vind een potje wel een luxe gevoel geven en het geeft het product ook een luxe uitstraling. Dat mag ook wel, want Lancaster Sun Control Anti-Ageing After Sun Balm kost ongeveer € 35,00 en dat is natuurlijk niet heel goedkoop. Om het gebruik dan toch hygiënischer te maken kun je een spateltje gebruiken. Maar daar ben ik eerlijk gezegd te lui voor.

Als je het potje open maakt zie je het product in het potje zitten. Het is niet wit van kleur, maar het neigt een beetje naar een combinatie van zalm en beige. De geur van de balm is een typische Lancaster sun care geur. Heerlijk! De textuur van de balm is wat dikkig, maar niet zoals een butter. Het is zeg maar steviger dan een lotion of creme, maar dunner dan een butter. Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven.

Als ik de balm gebruik pak ik een beetje uit het potje ter grootte van een kikkererwt ongeveer. Dit smeer ik uit over mijn gehele gezicht en decolleté. De balm verdeelt makkelijk over de huid en trekt snel in. Je voelt dat je huid wordt gehydrateerd en verkoelt. Dat voelt heel prettig.

Ondanks dat de balm een vrij stevige textuur heeft krijg ik er geen puistjes van. De verhoudingen zijn voor mijn huid denk ik precies goed. Mijn ervaring (2 jaar) met deze balm is ook dat ik het gevoel heb dat ik langer bruin blijf als ik deze after sun balm voor mijn gezicht gebruik. Ook heb ik snel last van hyperpigmentatie boven mijn bovenlip en ook dat lijkt minder op te vallen sinds ik deze balm gebruik als after sun voor mijn gezicht. Of mijn rimpels ook verminderen kan ik niet goed beoordelen.

De inhoud van het potje is voor mij genoeg voor de lente en de hele zomer. Soms houd ik aan het einde van de zomer nog een beetje over en dat gebruik ik dan het jaar erop weer. Misschien niet helemaal de bedoeling, maar ik heb er nog nooit problemen mee gehad.

 

Extra verkoeling tip

Heb je echt de hele dag in de hete zon liggen bakken en wil je echt wat extra verkoeling voor je gezicht. Zet dan je Lancaster Sun Control Anti-Ageing After Sun Balm in de koelkast. Als je hem dan na het zonnen aanbrengt op je gezicht voelt het helemaal als een heerlijk verkoelend masker. Echt een aanrader!

 

Conclusie

Deze Lancaster Sun Control Anti-Ageing After Sun Balm behoort echt tot mijn favorieten voor de zomer. Ik kan hem iedereen aanraden. Sowieso is het beter om voor je gezicht een andere aftersun te gebruiken dan de aftersun die je voor je lichaam gebruikt. Je gezicht heeft immers toch wat andere verzorging nodig. Ik hoop dat jullie deze review weer leuk vonden om te lezen! Mocht je Lancaster Sun Control Anti-Ageing After Sun Balm willen aanschaffen let dan goed op de acties bij jou parfumerie. Zo had ICI Paris XL aan het begin van de zomer een actie met Lancaster producten waardoor ik Lancaster Sun Control Anti-Ageing After Sun Balm kon aanschaffen met veel korting!

Samenvatting

Product: Lancaster Sun Control Anti-Ageing After Sun Balm
Merk: Lancaster
Verkrijgbaar: Diverse parfumerieën en online
Prijs: ongeveer € 35,00
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*