3 augustus

Mijn Sportdagboek nr. 21

Lifestyle, Sporten , , , , , , , , , , ,

Nadat ik de vorige keer qua BBG niet zo heel goed bezig was, besloot ik er deze week weer flink tegenaan te gaan. Volgens mij moeten er nog steeds wat kilo’s af. Al weet ik dat niet zeker want mijn batterij van mijn weegschaal is leeg. Haha, wat jammer jou! 😉

 

Maandag 24 juli 2017

Tijd voor een hardlooptraining. Ik was laat, had pijnlijke knieën en wilde snel naar Liz toe dus ik liep een kort stukje. Ik liep 2,83 km.

 

Dinsdag 25 juli 2017

Liz viel slecht in slaap waardoor ik niet thuis kon sporten. Dat doe ik meestal als ze slaapt namelijk. Om 22.00 uur ongeveer viel ze pas in slaap. Toen heb ik maar een korte training gedaan. Ik deed de Strong Standing Abs oefening van Jessica Smith (zie video). Deze oefening is maar 10 minuten en hij is wel effectief. Ik vind hem altijd erg prettig. Misschien dat ik deze wel dagelijks wil gaan doen, of in ieder geval op de dagen dat ik geen BBG doe.

 

Woensdag 26 juli 2017

Eindelijk weer een BBG. Vanwege de pijnlijke knieen ben ik niet met de Legs begonnen maar deed ik een Abs en Arms oefening. Pittig, maar het voelde wel voldaan!

 

Donderdag 27 juli 2017

Donderdag ging ik weer tennissen met mijn team. Karlijn en ik moesten zaterdag in een toernooitje onze eerste wedstrijd spelen dus we wilden vooraf even trainen.

 

Vrijdag 28 juli 2017

Vrijdag had ik een BBQ bij Rick zijn werk. Daarom heb ik vrijdag niet gesport.

 

Zaterdag 29 juli 2017

Zaterdag was de eerste wedstrijd van het toernooi waar Karlijn en ik aan meedoen. Het duo waar wij tegen moesten spelen was een moeder en een dochter en zij waren als tweede geplaatst. Dat betekent dat zij op 1 duo na het sterkste koppel uit de categorie zijn. Een pittige pot dus en dat was het ook. De punten lagen heel dicht bij elkaar en de eerste set wonnen Karlijn en ik met 6-4. Op een gegeven moment begon het te regen en en daar is het niet meer mee gestopt. De tweede set wonnen onze tegenstanders met 5-7 dus we moesten nog een set aan de bak. Daar startte Karlijn en ik gelijk goed en met een voorsprong. Op 5-2 konden we hem uitserveren, maar dat lukte niet waardoor het met 5-4 nog spannend werd. Uiteindelijk hebben Karlijn en ik alsnog de winnende game weten te bemachtigen en hebben we gewonnen met 6-4! De eindstand van de wedstrijd was dus 6-4, 5-7, 6-4 voor Karlijn en mij. Ik was doorweekt en zeiknat maar wel super blij.

 

Zondag 30 juli 2017

Zondag moesten Karlijn en ik onze tweede wedstrijd spelen van het toernooi. Deze ging gelukkig een stuk makkelijker en nu wonnen we met 6-1, 6-0. Ik had wel super keelpijn van de dag ervoor. Blijkbaar heb ik door de regen wel een koutje gevat. Niet zo leuk. 🙁

 

Dit was dus mijn afgelopen sportweek. Op vrijdag na heb ik alle dagen wel gesport alleen is BBG er weer bij ingeschoten. Toch vind ik wel dat ik goed bezig ben geweest en ik zit lekker in mijn vel. Dat blijft het belangrijkste.

 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*