27 juli

Mijn sportdagboek nr. 20

Lifestyle, Sporten , , , , , ,

Het is niet of ik niet op vakantie ben geweest. Ik zit zo in het ritme van werken dat het lijkt alsof ik niet weg geweest ben. Qua sporten begint het ritme ook steeds meer terug te komen. Al is het toch nog niet hetzelfde schema als voor mijn vakantie. Toch heb ik best veel gedaan de afgelopen week, al zeg ik het zelf :).

 

Maandag 17 juli 2017

Maandag hadden mijn ouders een etentje. Daarom werd Liz naar mijn huis gebracht en hoefde ik dus niet naar mijn ouders toe. Ik heb maandag daarom niet hardgelopen.

 

Dinsdag 18 juli 2017

Dinsdag ben ik voor de tweede keer opnieuw begonnen met BBG. Ik deed wederom een Legs training van week een. De spierpijn in mijn benen was gelukkig wel al een stuk minder.

 

Woensdag 19 juli 2017

Woensdag heb ik niet gezwommen, ik ging namelijk weer tennissen met mijn team. We hebben ongeveer 2 uur gespeeld en het ging redelijk.

 

Donderdag 20 juli 2017

Donderdag was ik zo moe dat ik besloot om even niet te sporten, terwijl er eigenlijk een BBG voor me op het programma stond.

 

Vrijdag 21 juli 2017

Vrijdag was het de hoogste tijd om het hardlopen weer op te pakken. Ik ben begonnen met een klein rondje en liep 4,64 km.

 

Zaterdag 22 juli 2017

Zaterdag moest ik tennissen in een toernooi. Samen met mijn maatje Janneke deed ik mee in de DD7. Helaas hebben we de wedstrijd met 7-5 6-2 verloren. Het zat in de eerste set niet mee en we hadden veel pech. In de tweede set hebben we het teveel laten liggen daardoor.

 

Zondag 23 juli 2017

Zondag moest ik weer tennissen in een toernooi. Ik deed namelijk ook in de enkel mee. Dat doe ik eigenlijk nooit en na de wedstrijd wist ik weer waarom. Ik begon super lekker en het ging ook best wel goed. Tot ik in de tweede set een paar fouten teveel maakte en de set verloor. Dit ging zo in mijn kop zitten dat ik gefrustreerd raakte en tegen mezelf speelde. Hierdoor heb ik de wedstrijd in drie sets verloren. Ik baal er nog van als ik dit opschrijf.

’s Avonds ben ik naar Iros gegaan en heb ik fijn een blokje om gereden met hem. Ik voelde toen al veel spierpijn in mijn rug van de enkelpartij. Daaraan kan ik al merken dat ik verkrampt ben geweest.

 

Ondanks dat ik niet veel aan BBG heb gedaan is het volgens mij wel een goede sportweek geweest. Ik ben goed bezig geweest. Qua tennis moet ik mentaal echt sterker gaan worden, zeker voor een enkel partij. Dat is lastig trainen, maar ik ga er aan werken. In mijn knieën voel ik echt dat ik ge-enkeld heb. Ze doen zeer! Maar we blijven doorgaan, op naar een nieuwe sportweek.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*