1 maart

Louis Widmer hand- en lipverzorging met UV 10

Review, Beauty , , , , , , ,

Louis Widmer Handbalsem UV 10 en Louis Widmer Lippenverzorging stick UV 10

Voor een optimale verzorging van je handen en lippen is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. In dit blog vertel ik jullie meer over Louis Widmer Handbalsem UV 10 en Louis Widmer lippenverzorging Stick UV 10. Deze zijn verrijkt met UVA- en UVB-filters. Hierdoor bieden de producten je een optimale bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon.

Louis Widmer Handbalsem UV 10

Louis Widmer Handbalsem UV 10 is een verzorgende balsem voor je handen met UV-bescherming. Deze balsem heeft een kalmerende en herstellende werking en beschermt je handen tegen invloeden van buitenaf. De balsem is licht van structuur, trekt snel in de huid en laat geen vettig laagje achter. Daarnaast verzorgt het product de huid intensief.

Als het gaat om invloeden van buitenaf die effect hebben op huidveroudering, dan staat de zon op nummer 1. Daarom vind ik het een enorme plus dat deze handbalsem een UV beschermingsfactor heeft. Dat maakt dat hij geschikt is om dagelijks te gebruiken. Louis Widmer Handbalsmen UV 10 kost € 10,10.

Louis Widmer Lippenverzorging Stick UV 10

De Louis Widmer lippenverzorging Stick UV 10 is een verzorgende stick met een zonbeschermingsfactor van 10. De stick bevat vitamine E en panthenol voor een optimale verzorging van je lippen. Daarnaast beschermt het product je lippen tegen invloeden van buitenaf en voorkomt het droge lippen.

De huid van je lippen is super dun en daarom het meest gevoelig voor de stralen van de zon. Niet voor niets zie je snel verticale lijntjes bij de lippen. Een zonbeschermingsfactoren gebruiken op je lippen is dan ook geen overbodige luxe. Ook niet in de winter. Ik gebruik dan ook het liefste een lipverzorging met beschermingsfactor en ben dan ook blij met deze stick van Louis Widmer. Al mag wat mij betreft de factor in een lipverzorging nog wel wat hoger. Hij brengt heel zacht aan op mijn lippen en mijn lippen voelen na het aanbrengen comfortabel aan. Ik heb hem nu standaard in mijn jaszak zitten, zodat ik kan smeren wanneer ik er behoefte aan heb. De Louis Widmer Lippenverzorging Stick UV 10 kost € 9,50.

Conclusie

Doordat de handbalsem en lippenverzorging van Louis Widmer zijn verrijkt met UVA- en UVB-filters, bieden de producten je een optimale bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. Om je handen en lippen optimaal te verzorgen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf, kan ik je zeker aanraden om deze producten dagelijks te gebruiken. Ik vind ze in ieder geval erg fijn.

Samenvatting

Product: Handbalsem UV 10 en Lipverzorging Stick UV 10
Merk: Louis Widmer
Verkrijgbaar: DA en Etos
Prijs: € 10,10 en € 9,50
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*