4 maart

Red Band Juicy Bites en Sour Bites

Eten & drinken, Review , , , , , , , ,

Red Band, als je voor pret bent. Wie kent deze slogan niet. En pret wordt het zeker met de nieuwe snoepjes in het Red Band assortiment: Juicy Bites en Sour Bites. Ik mocht ze uitproberen en iedereen in mijn gezin testte mee.

Juicy Bites en Sour Bites

De Juicy Bites en Sour Bites zijn dus nieuwe snoepjes in het Red Band assortiment. Ze zitten verpakt in de welbekende rode zakken van Red Band, maar er zijn drie verschillende varianten: Juicy Bites in aardbei en framboos en Sour Bites in de smaken citroen en appel.

Juicy Bites Aardbeien smaak

De Juicy Bites Aardbeien smaak zijn roze van kleur. Het zijn kleine balletjes die heerlijk chewy zijn als je ze kauwt. Al snel proef je dan de vloeibare kern. Deze snoepjes zijn erg zoet en de aardbeiensmaak is ook erg zoet. Dit smaakje was geen favoriet bij ons.

Juicy Bites Frambozen smaak

De Juicy Bites in Frambozen smaak zijn blauw van kleur en het zijn ook kleine balletjes. Deze zijn hetzelfde van textuur als de aardbeiensmaak: chewy met een vloeibare kern. De Frambozensmaak is ook zoet, maar deze vinden we wel lekkerder dan de aardbeiensmaak.

Sour Bites Appel en Citroen smaak

Bij de Sour Bites zitten er twee smaken in een zak: appel en citroen. De appelsmaak is groen en de citroensmaak is geel. Deze snoepjes zijn ook kleine balletjes en lekker chewy. Maar deze balletjes hebben geen zachte vloeibare kern: hierin zit een zure poederkern wat de naam Sour Bites goed eer aan doet. Wij vonden zowel de appel als de citroensmaak erg lekker, maar mijn persoonlijke favoriet is de citroensmaak.

Conclusie

De nieuwe snoepjes van Red Band vielen bij ons best wel in de smaak en vooral Sour Bites zijn favoriet. De snoepjes liggen nu in de winkel dus als je ze ook wilt proberen kan je zelf gaan halen. Ons zakje Sour Bites is inmiddels al op. Welke smaak lijkt jullie het lekkerste?

*Deze snoepjes heb ik ontvangen om te testen. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*