10 oktober

SKOON Cosmetics Facecare

Review, Beauty , , , , , ,

SKOON cosmetics face care

Je huid verzorgen op een natuurlijke en duurzame wijze, met respect voor mens, dier en planeet. Dat willen we (denk ik) allemaal wel. Met SKOON Cosmetics Facecare kan het. Dit is een nieuwe gezichtsverzorgingslijn en ik heb de producten getest.

SKOON Cosmetics Facecare

Misschien kende je SKOON al, voor mij was het merk overigens compleet nieuw. Maar SKOON had al haar- en lichaamsverzorging en breidt haar assortiment nu verder uit met een complete gezichtsreinigings- en verzorgingslijn.

Aan alles is gedacht: de vegan Cleansing Bars zijn plastic- en zeepvrij, 100% gecertificeerd natuurlijk en verpakt in herbruikbare blikjes; het best gerecyclede materiaal. De vier Face Care all natural crèmes combineren top-ingrediënten met een duurzame en 100% recyclebare verpakking van glas en blik. De nieuwe standaard voor natuurlijke verzorging is gezet!

Met de introductie van SKOON Facecare biedt het merk nu alles voor een complete, natuurlijke en duurzame beautyroutine, zonder daarbij kwaliteit en effectiviteit uit het oog te verliezen. Er zijn producten voor de gevoelige en normale tot vettige huid.

3 in 1 Cleansing Bar

De 3 in 1 Cleansing Bar is gemaakt om te reinigen, wassen en make-up te verwijderen. Je gezicht wordt effectief, maar wel mild gereinigd en zelfs het verwijderen van waterproof make-up is geen probleem.

Ik heb vooral de Cleansing Bar voor de normale tot vettige huid gebruikt en vind hem erg fijn in gebruik. Ik haal de bar over mijn gezicht als deze vochtig is, dan blijft er een soort olielaagje achter waarmee ik mijn gezicht inmasseer. Vervolgens spoel ik mijn gezicht schoon en het resultaat is een mooie, schone huid.

De 3 in 1 Cleansing Bar kost € 9,95.

Intense Care Dagcrème

Deze Intense Care Dagcrème, gezichtscrème is geschikt voor alle huidtypes en bevat onder andere Astraxanthine (een krachtige antioxidant en carothenaïde), Vitamine E, amandel olie en Guggul. Deze actieve bestanddelen ondersteunen de celfuncties en werken actief tegen fijne lijntjes en rimpeltjes. Ze reguleren het vocht in de huid en geven haar nieuwe energie.

Ik vind deze dagcrème erg fijn in gebruik. Ik breng het aan na het aanbrengen van mijn serum en oogverzorging. De crème smeert gemakkelijk uit en is goed te verdelen over mijn gezicht en hals. Ik gebruik na deze dagcrème nog een SPF.

Ondanks dat ik na de dagcrème nog een losse SPF moet aanbrengen, krijg ik er geen vette huid met onzuiverheden van. Mijn huid heeft juist een mooie glow en ziet er gezond uit. De Intense Care Dagcrème kost € 14,95.

Intense Care Nachtcrème

De Intense Care Nachtcrème is ook geschikt voor alle huidtypes. Er zit Astaxanthine, vitamine E, amandelolie en Guggul in. Deze bevorderen het herstel van je huid tijdens de nachtelijke celvernieuwing en hydrateren de huid. De nachtcrème is een vollere crème om de huid ’s nachts extra te voeden en te laten herstellen.

Als ik de nachtcrème het potje haal voel ik al de vollere, dikkere textuur. Dit maakt dat ik deze crème minder makkelijk over mijn huid kan verdelen. Toch lukt het me wel om het goed aan te brengen over mijn gezicht en hals. Na het aanbrengen blijft er een glimmend laagje achter op mijn gezicht. Dit moet nog even intrekken, dus ik kan niet gelijk op bed gaan liggen. De volgende morgen voelt mijn huid zacht en gevoed aan. Ik vind het een fijne nachtcrème. De Intense Care Nachtcrème kost € 14,95.

Sensitive Dagcrème en Nachtcrème

Naast de Intensive Care variant, heeft SKOON ook dag- en nachtcrème in een sensitive variant. Deze is net zo fijn in gebruik als de Intensive Care variant. Ik vind de nachtcrème zelfs fijner, want die smeert gemakkelijker uit.

De sensitive dag- en nachtcrème kost € 14,95 per pot.

Re-usable Face Pads en Face Pad houder

Natuurlijk heeft SKOON ook Re-usable Face Pads in haar assortiment. Want we weten allemaal dat wegwerp wattenschijfjes niet duurzaam zijn en daar moeten we vanaf. De Re-usable Face Pads hebben twee verschillende kanten: een zachte, fluffy kant en een kant met wat meer structuur. Ik gebruik de zachte kant vooral voor mijn ogen. De kant met structuur vind ik erg fijn om tonic mee aan te brengen op mijn gezicht. De Re-usable Face Pads kosten € 7,95 voor 7 stuks.

Maar hoe bewaar je de Re-usable Face Pads? Nou gewoon in een mooie Face pad houder. Deze variant van SKOON is gemaakt van natuurlijk bamboe en dit is echt een plaatje op je make-up tafel. De Face pad houder kost € 9,95.

Conclusie

Deze nieuwe Facecare lijn van SKOON Cosmetics vind ik erg fijn in gebruik. De producten zijn duurzaam geproduceerd, maar toch vrij vriendelijk geprijsd. Ik krijg een mooie glow op mijn huid als ik de crèmes gebruik en daar ben ik blij mee. Ik blijf de producten graag gebruiken.

Samenvatting

Product: Facecare
Merk: Skoon Cosmetics
Verkrijgbaar: Skooncosmetics.com
Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*