7 december

Lush Kerst badproducten

Beauty, Reizen , , , , , , , , ,

It’s beginning to look a lot like Christmas. In ieder geval wel in je badkamer dankzij de badproducten van Lush. Elk jaar heeft Lush een speciale limited edition kerstcollectie en ik heb twee producten uit die collectie gekocht.

Candy Cane

Laat ik maar beginnen met het product wat eruit ziet om op te eten: de Candy Cane! Deze Candy Cane is een bubbelbar. Die moet je onder stromend water houden en dan krijg je een bad vol bubbels. Dat had ik niet meteen door, ik gooide hem in bad als een bruisbal haha.

De Candy Cane ruikt super zoet en dat is n het gebruik niet anders. Je krijgt er een oranje bad van die super zoet en fris ruikt. En met bubbels. Zo leuk.

Deze heerlijk zoete Candy Cane van Lush kost € 6,00

Snow Fairy bath bomb

Als er een geur is van Lush die echt verbonden is met kerst, dan is het wel Snow Fairy. Elk jaar is deze geur alleen te verkrijgen in de kerstperiode. Ik heb in het verleden al regelmatig de douchegel van Lush Snow Fairy gekocht, maar ik wil minder plastic in mijn badkamer. Dus besloot ik dit keer voor een bath bomb te gaan.

De Snow Fairy Bath Bomb is een ronde bal die half roze is en half wit met een blauwe ster. Erop zitten talloze glitters die het ook gelijk een fee achtig gevoel geven.

De geur van Snow Fairy is echt zoet en snoepig, je moet ervan houden. Ik ben er gek op.

De Bath Bomb gooi je in je bad en wat je er voor terug krijgt is een heel zoet roze bad met leuke glitters. Zo heerlijk en ik vind het ook echt genieten.

De Snow Fairy Bath Bomb kost € 6,50

Conclusie

De producten van de Lush Kerstcollectie zijn voor mij altijd de start van het feestseizoen. Ik vind de producten altijd heerlijk ruiken en was al fan van Snow Fairy maar deze bath bomb vind ik helemaal geweldig. Ik ga zeker nog meer producten inslaan.

Samenvatting

Product: Bubble Bar en Bath Bomb
Merk: Lush
Verkrijgbaar: Lush winkels en online
Prijs: € 6,00 en € 6,50
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*