10 december

Mijn Sportdagboek nr. 135

Sporten , , , , , , , , ,

Afgelopen week heb ik weer lekker gesport. Wel een beetje rustig aan, want ik had enorme last van rugpijn.

maandag 30 november 2020

Omdat ik maandag nog steeds veel last had van rugpijn, heb ik niet gesport.

Dinsdag 1 december 2020

Dinsdag had ik nog steeds rugpijn, maar ik dacht dat ik wel krachttraining kon doen, omdat ik had gelezen dat ik wel moest blijven bewegen. Dat ging helaas mis, ik kreeg zoveel pijn dat ik sterrentjes zag en moest gaan liggen. De enige oefeningen die ik gedaan heb zijn:

  • 20 minuten hoepelen
  • Buikspiervideo

Woensdag 2 december 2020

Nadat het dinsdag zo mis was gegaan met sporten, voelde mijn rug woensdag wel ietsjes beter. Dus ik besloot om toch te gaan hardlopen. Ik liep 3,83 km met een snelheid van 6:13 min/km. Ik liep bewust niet te ver, want ik voelde mijn rug wel.

Donderdag 3 december 2020

Donderdag heb ik een rustdag genomen en heb ik niet gesport.

Vrijdag 4 december 2020

Vrijdag heb ik weer hardgelopen en het ging stukke beter met mijn rug. Dat is fijn. Ik liep 3,98 km met een snelheid van 6:01 min/km. Iets verder en sneller. Het ging super soepel en mijn rug deed ook geen pijn meer. Fijn!

Zaterdag 5 december 2020

Zaterdag was het natuurlijk pakjesavond, ik heb lekker gewandeld met Iros en niet gesport.

Zondag 6 december 2020

Zondag heb ik niet gesport.

Dit was mijn sportweek. Door rugpijn iets minder intensief, maar gelukkig wel voldoende beweging.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*