Marc Jacobs Daisy Daze

Categories Beauty, Review

Toen Marc Jacobs de geur Daisy op de markt bracht, moest ik die hebben. Al was het alleen al vanwege de naam en omdat ik de flacon er zo mooi uit vond zien. Maar de geur bleek ook nog eens bij me te passen: een zonnige, frisse en vrouwelijke geur. Precies zo’n geur als ik lekker vind.

Inmiddels heeft Marc Jacobs na de originele variant van Daisy verschillende uitvoeringen op de markt gebracht. Allemaal fris en bloemig en ik eerlijk waar: bijna allemaal vind ik ze heerlijk. Ik heb er al een aantal geprobeerd.

Toen ik onlangs zag dat er weer een limited edition van de Daisy geur op de markt zou komen, kon ik dan ook niet wachten. Deze variant is Daisy Daze. Perfect voor de lente. Ik besloot dat ik hem wilde gaan ruiken in de winkel. En ja toen was ik verkocht en nam ik de geur mee naar huis.

Marc Jacobs Daisy Daze

Marc Jacobs Daisy Daze eau de toilette is een warme, levendige, heldere zoete geur. Echt een geur die perfect is voor de lente. Over perfect gesproken: de geur zit in een prachtige flacon als je het mij vraagt.

De flacon is zalmkleurig en er zitten drie bloemen op de goudkleurige dop. Dit is weer een nieuw pareltje voor op mijn make-up tafel.

Dan de geur: zoals ik al zei hij is lekker zoet. Eigenlijk is het een beetje een fruitige variant van de originele Daisy geur. Daarmee wat mij betreft perfect voor de lente en zomer. Je ruikt een beetje mandarijn en dat in combinatie met muskus. Een geur omschrijven vind ik lastig, maar neem maar van mij aan dat hij zoet en fruitig ruikt ;-).

Ik ben geen fan van hele zware geuren, daar zou ik deze variant dan ook niet toe rekenen. Wel is hij minder licht dan bijvoorbeeld Davidoff Cool Water. Maar toch is het een fijne lentegeur.

Ik ben blij dat ik deze variant van Marc Jacobs Daisy aan mijn collectie heb toegevoegd. Ik ga deze geur dan ook met veel plezier dragen deze lente en zomer. Ik hoop dan ook dat het snel wat warmer gaat worden.

Samenvatting

Product: Daisy Daze eau de toilette
Merk: Marc Jacobs
Verkrijgbaar: Luxe parfumeriën.
Prijs: +/- €70,00
Cijfer: 9

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

4 thoughts on “Marc Jacobs Daisy Daze

    1. Eigenlijk deze: Zomers en fruitig. Misschien omdat ik nu verlang naar de zomer?

      Ik heb ook Daisy Dream en die is weer speciaal voor me omdat ik die kreeg toen mijn jongste dochter was geboren. Dus voor mij is die geur daaraan verbonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*