8 augustus

MayBeauty – The Incredible Face Mask

Review , , , , , , , , ,

Ondanks dat ik niet veel last meer heb van acne, heb ik nog wel een glimmende huid en soms ook mee-eters (ook wel black heads genoemd). The Incredible Face Mask van MayBeauty is ontwikkeld om blackheads, acne, dode huid en olie te verwijderen. Dat wilde ik wel eens testen.

MayBeauty omschrijft dit masker als volgt:

Voor een schone, frisse en gladde huid!

The Incredible Face Mask reinigt de poriën diep en verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden, waardoor je huid weer stralend en schoner dan ooit wordt.

Dat wil iedereen wel toch? Laten we het masker gaan proberen.

 

De test

Het masker zit verpakt in een zakje die mintgroen van kleur is. Op de voorkant staat een mevrouw afgebeeld en de naam van het masker. Op de achterkant staat hoe je het masker moet gebruiken en ook welke ingrediënten er in het masker zitten.

Voordat we beginnen laat ik jullie mijn huid zien zonder make-up en voordat ik het masker heb gebruikt. Zoals jullie kunnen zien heb ik niet echt puistjes, maar mijn voorhoofd glimt wel een beetje.

Bij het masker heb ik een kwast gekregen. Dit is maar goed ook want toen ik het masker open maakte kwam ik erachter dat het masker zwart is van kleur!

Ik heb nog nooit een masker gebruikt wat zwart is, dus ik ben blij dat ik er een kwast bij heb gekregen.

Het aanbrengen van het masker met de kwast gaat echter niet heel makkelijk. Het masker voelt stroperig aan en is daardoor niet heel makkelijk te verdelen op de huid. Met de maskers van dr. van der Hoog kan ik gemakkelijk twee keer doen. Bij dit masker heb ik echt het hele zakje nodig voor mijn gezicht.

Eenmaak aangebracht op mijn gezicht voelt het masker nog lang nat aan. Het moet goed drogen en dan kan ik het na afloop van mijn gezicht af trekken.

Ingezoomd ziet het masker er zo uit op mijn gezicht, heftig he. Het is net alsof ik gesmolten drop op mijn gezicht heb gesmeerd.

 

Na 30 tot 45 minuten is het tijd om het masker van mijn gezicht te verwijderen. Het is een peel off masker dus ik moet het lostrekken.

Ik weet weer waarom ik een hekel heb aan peel off maskers. Ze doen pijn met het verwijderen. Maar zo veel pijn als dit masker doet is niet normaal. Ik kan me niet herinneren dat een peel off masker eerder zo’n pijn heeft gedaan met het verwijderen. Het lijkt wel of alle haartjes uit mijn gezicht worden getrokken en dan heb ik het niet over snorharen of iets dergelijks.

Als ik het masker voor het grootste gedeelte heb verwijderd kun je duidelijk zien dat er nog restjes zijn achtergebleven op mijn gezicht. Deze restjes loskrabben en vervolgens lostrekken doet erg zeer, dus ik besloot mijn gezicht te gaan wassen met mijn facewash.

Nadat ik mijn gezicht heb gewassen met warm water en mijn facewash is mijn gezicht weer schoon. Mijn huid voelt wel goed gereinigd aan en ik heb ook het idee dat mijn huid wel meer straalt.

 

Conclusie

Dit masker reinigt je huid goed. Je huid voelt na afloop echt heel schoon aan. Maar ik ga het masker niet vaker gebruiken. Het verwijderen doet bij mij zo veel pijn dat ik er gewoon niet gelukkig van wordt. Ook merk ik geen verschil in de zwarte puntjes (mee-eters) op mijn neus. Deze zitten er gewoon nog. Dus nee, dit masker is niet geschikt voor mij.

 

Kortingscode

Wil jij dit masker zelf eens uitproberen? Misschien is het wel voor jou geschikt! Dat kan nu met korting. Als je de kortingscode beautyglowmask30 gebruikt krijg je 30% korting op je bestelling. Ik ben benieuwd wat jullie van dit masker vinden.

 

Samenvatting

Product: The Incredible Face Mask
Merk: MayBeauty
Verkrijgbaar: www.MayBeauty.nl
Prijs: € 25,- voor 5 maskers en een kwast
Cijfer: 4

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*