10 augustus

FOTD Taupe eyeshadow

Beauty, Make-up , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Taupe vind ik een hele mooie kleur. Ik ben sowieso al fan van bruine oogschaduw, maar taupe is net anders. De tint is net iets meer bijzonder en het geeft een mooi effect op de ogen. Het ziet er net even anders uit, net iets specialer.

 

Producten

Voor deze look heb ik verschillende producten gebruikt. Ik had zin om lekker los te gaan met make-up dus ik heb veel producten gebruikt. Ik ga ze allemaal aan jullie laten zien.

 

The Body Shop – Tea Trea pore minimizer, The Body Shop –  Tea Tree BB Cream, Etos -brightening concealer, Etos – High lightning illuminator, Lancome – lose powder

Het leek me leuk om alle producten die ik heb gebruikt eens per categorie op de foto te zetten. Dit is het resultaat. Ik hoor graag hoe dit jullie bevalt.

The Body Shop – Tea Tree pore minimizer

Ik begin met de pore minimizer. Deze breng ik aan over mijn neus en een beetje op mijn wangen, voorhoofd en kin. Eigenlijk net de plekken waar mijn poriën wat grover zijn.

The Body Shop – Tea Tree BB cream

Daarna is het tijd om met de BB cream te beginnen. Met mijn Beauty Blender breng ik de BB cream deppend aan. Dit geeft zo’n mooi effect! Ik ben echt fan van mijn Beauty Blender.

Etos – Brightning Concealer

Daarna is het tijd voor concealer. Ik breng concealer aan onder mijn ogen, naast mijn neus en boven mijn wenkbrauwen. Dit klop ik eerst voorzichtig in met mijn vingers en daarna blend ik het verder met mijn Beauty Blender.

Etos – High Lightning illuminator

Tijd voor vloeibare highlighter. Dit geeft echt een mooi effect als je dat nu al toevoegt. Met mijn Beauty Blender breng ik de highlighter aan op mijn jukbeenderen.

Lancome – lose powder

Daarna is het tijd om het geheel te fixeren met poeder. Hiervoor gebruik ik lose poeder van Lancome. Dit breng ik aan met mijn kabuki-brush.

 

Miss Sporty –  Tan up your world, Lancome – Butterflies fever, MAC – Soft and Gentle

Na de basis besloot ik eerst de rest van mijn gezichtsmake-up aan te brengen voordat ik met de ooglook begon.

Miss Sporty – Tan up your world bronzer

Als eerste shape ik mijn gezicht een beetje met bronzer. Hiervoor gebruik ik Tan up your world van Miss Sporty. Deze breng ik aan met mijn contour brush van Real Techniques.

Lancome – Butterflies fever blush

Dan is het tijd voor blush. Ik gebruik hiervoor Butterflies fever van Lancome. Deze breng ik aan met mijn multi taks brush van Real Techniques. Ik haal mijn brush vooral vaak over het roze strikje heen.

MAC – Soft and Gentle

Tot slot natuurlijk highlighter. Als highlighter gebruik ik MAC Soft and Gentle. Deze breng ik aan op mijn jukbeenderen en hiervoor gebruik ik mijn fan van Zoeva.

 

Urban Decay – Eyeshadow Primer Potion anti-aging, Urban Decay – naked basics, Too Faced – Natural Eyes, Urban Decay – Naked 2, NYC  – HD Automatic Eyeliner, Max Factor – Star Wars mascara

Het is tijd om met de ooglook te beginnen. Dat vind ik toch altijd wel het leukste onderdeel.

Urban Decay – Eyeshadow Primer potion anti-aging

Uiteraard begin ik met oogschaduwbasis en hiervoor gebruik ik Urban Decay Eyeshadow primer potion anti-aging

NYC – HD Automatic Eyeliner

Als eerste breng ik een dun randje oogpotlood aan langs mijn wimperrand. Deze vervaag ik vervolgens met mijn oogschaduwkwast.

 

Urban Decay – Naked basics

Tijd voor het eerste palette. Dat is Urban Decay – Naked basics. Hiervan breng ik Venus aan onder mijn wenkbrauw. Dit doe ik met een iets stijve blending brush van Essence. Daarna pak ik mijn oogschaduwkwast van Zoeva en breng ik de kleur Naked 2 aan in mijn binnenste ooghoek.

 

Too Faced – Natural eyes

Tijd voor het tweede palette. Dit is Too Faced – Natural Eyes. Ik breng hiervan de kleur Cashmere Bunny aan op het midden van mijn ooglid. Hiervoor gebruik ik mijn oogschaduwkwast van Zoeva.

 

Urban Decay – Naked 2

En daar is alweer het laatste palette: Urban Decay – Naked 2. Uit dit palette gebruik ik de kleur Tease. Deze breng ik met mijn oogschaduwkwast aan in mijn buitenste ooghoek. Met een schuin kwastje van John van G breng ik de kleur Tease ook aan langs mijn onderste wimperrand. Met mijn MAC 217 blenden brush breng ik Tease aan in mijn crease.

 

NYC – HD Automatic Eyeliner

Op mijn waterlijn breng ik een zwart lijntje oogpotlood aan.

Max Factor – Star Wars mascara

Tot slot mascara! Ik breng mascara aan van Max Factor – Star Wars.

 

Essence – Shape & Shadows, Benefit – Speed Brow

Tijd voor mijn wenkbrauwen! Ik heb sinds kort het Shape & Shadows palette van Essence in mijn bezit. Dit palette is ontwikkeld door Mary van Strikeapose.co.uk. Zij is een van de beautybloggers die van Essence haar eigen palette mocht samenstellen. Ik vind hem erg goed geslaagd.

Essence – Shape & Shadows

Ik begin met het palette. Met het schuine kwastje breng ik de kleur Audrey Highbrow aan in mijn wenkbrauwen. Hiermee accentueer ik ze meer en geef ik ze een mooiere vorm.

Benefit – Speed Brow

Om mijn wenkbrauwhaartjes te fixeren breng ik tot slot Benefit Speed Brow aan.

 

Close-up ooglook

De hoogste tijd om een close up van mijn ooglook te laten zien.

 

Lancome Juicy Tubes –  Strawberry

Op mijn lippen draag ik Lancome Juicy tubes. Ik vond namelijk dat bij deze ooglook een roze kleurtje leuk staat.

 

De uiteindelijke look

De uiteindelijke look is een mooie look geworden met nadruk op mijn ogen. Daar houd ik wel van. Een look gemaakt met budget en high end producten. Een mooie combinatie.

 

Ik hoop dat ik jullie met deze look weer heb geïnspireerd. Ik vind het leuk om te horen of jullie de look gaan namaken. Laat het maar weten bij de comments.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*