5 april

Maybelline the Nudes

Make-up, Review , , , , , , ,

Oogschaduw palettes met nude tinten, je kan er naar mijn mening niet genoeg hebben. Ik vind nude, natuurlijke tinten echt prachtig en draag deze dan ook vaak. Het Maybelline the Nudes palettes had ik al vaak in de winkel zien liggen en ik wilde hem graag kopen voor mezelf. Maar ja, heb ik het echt nodig? Nee, was dan mijn antwoord. Dus ik kocht het palette niet. Maar toen, op mijn verjaardag, kreeg ik hem cadeau van Viola. Hoe leuk?! Nu heb ik hem alsnog!

 

Maybelline The Nudes

Het Maybelline The Nudes palette zit verpakt in een zwart, plastic verpakking met een doorzichtig deksel. Het palette bevat 12 verschillende kleuren, van glanzend tot mat en van licht naar donker. Bij het palette krijg je een kleine spons-applicator met een brede en een dunne kant. Leuk, maar dit gebruik ik eigenlijk nooit.

Ondanks dat de verpakking van plastic is, vind ik het er wel stevig en toch ook wel goed afgewerkt uit zien. Luxe kan ik het niet noemen, maar het oogt ook niet heel cheap. Het palette kost overigens € 15,67 (bij Bol.com).

Het pigment van de kleuren is wisselend. Bij de lichte kleuren laat het pigment wat te wensen over. Maar omdat ik liever gebruik maak van wat donkerdere bruine kleuren, ook overdag, vind ik het niet zo erg. De donkere kleuren zijn namelijk wel goed gepigmenteerd. De glanzende kleuren smeren iets makkelijker uit maar dat verschil met de matte kleuren is verwaarloosbaar.

 

Conclusie

Ik vind dit een fijn palette om looks mee te maken die gewoon prima zijn voor overdag. Voor een look waarbij je echt wil dat de kleuren opvallen, als je gaat stappen bijvoorbeeld, vind ik dit palette minder geschikt. Ik heb bij deze review bewust geen look gepost met dit palette. Deze houden jullie namelijk nog van me tegoed in een FOTD :).

 

Samenvatting

Product: The Nudes palette
Merk: Maybelline
Verkrijgbaar: bij diverse drogisterijen en online
Prijs: € 15,67
Cijfer: 7

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*