30 maart

Mijn sportdagboek nr. 5

Sporten , , , , , , , , ,

Nadat ik me volgende week niet zo goed voelde besloot ik deze week weer goed mijn best te gaan doen. Dus vol goede moed ging ik aan de slag.

Maandag

Het was weer tijd om te gaan hardlopen. Ik besloot er even flink tegenaan te gaan. Ik wil namelijk de Leidse Singelloop gaan doen en die is 7 km, dus ik moet de afstand echt even gaan opbouwen. Daarom liep ik vandaag meer dan ik de afgelopen keren heb gelopen: 5,17 km. Het ging goed! Ik heb zelfs een stukje in de regen gelopen en ik ben dus trots op mezelf.

 

Dinsdag

Tijd voor een BBG. Omdat ik vorige week maar een keer BBG heb gedaan, heb ik daarom besloten week 6 nog een keer te doen.

 

Woensdag

De tweede BBG dag, ik had er echt geen zin in. Maar toch heb ik getraind. Na afloop voel ik me dan altijd wel heel goed. Dus ik ben blij dat ik toch getraind heb.

 

Donderdag

Ik ging weer een keer zwemmen met mijn moeder. We hebben een half uur baantjes gezwommen zonder te pauzeren en zijn dus lekker bezig geweest.

 

Vrijdag

Ik had deze week een lang weekend Iros. Super leuk! Vandaag heb ik lekker een buitenritje zonder zadel gedaan. Ik werd er helemaal blij van maar kreeg wel spierpijn in mijn benen haha.

 

Zaterdag

Vandaag had ik samen met Karlijn mijn eerste wedstrijd in een tennistoernooi. Helaas hebben we verloren dus we liggen er gelijk uit. Dat is wel jammer, maar het was mooi weer en we hebben lekker gespeeld.

 

Zondag

Weer lekker paardrijden met Iros. Ik heb in de bak met hem getraind, dat had ik al lang niet meer gedaan. Het ging goed, Iros was heel braaf. Een fijne training!

 

Dit was dus mijn afgelopen sportweek. Zoals je kunt zien heb ik een dagje gesmokkeld met BBG, ik heb de Legs training niet gedaan, terwijl ik juist strakkere benen wil. Toch vind ik dat ik goed bezig ben geweest deze week. Op naar weer een actieve sportweek!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*