6 april

Mijn sportdagboek nr. 6

Sporten , , , , , , ,

Nu het eindelijk lente is, vind ik het makkelijker om buiten te gaan sporten. Hardlopen wordt een stuk minder erg en zeg nu zelf: sporten in de zon is ook veel leuker. Ik kijk al uit naar de zomer, maar de gedachte dat ik dan in bikini moet vind ik wel eng. Dus sporten is noodzaak haha!

 

Maandag 27 maart 2017

Liz was weer bij mijn ouders dus het was weer tijd om te gaan hardlopen. Ik liep weer goed: 5,13 km! Wat voelt het goed zeg dat ik nu die 5 km weer haal. Ik ben best wel trots op mezelf.

 

Dinsdag 28 maart 2017

Het is dinsdag dus er stond weer een BBG training voor mij op het programma. Ik zit inmiddels in week 7 en vandaag was het Legs & Cardio dag. Ik weet dat veel mensen een hekel hebben aan beentrainingen, maar ik vind ze wel fijn. Waar ik wel echt een hekel aan heb zijn de burpees. Bah!

Woensdag 29 maart 2017

Vandaag moest ik naar de ALV van mijn tennisclub. Hierdoor heb ik niet meer getraind.

Donderdag 30 maart 2017

Vandaag weer een Arms & Abs training op het programma. Ik moet eerlijk bekennen dat ik opdrukken nog steeds op mijn knieën doe. Ik kan het gewoon echt niet op mijn tenen. Ik merk dan ook nog steeds dat mijn schouder uit de kom is geweest vorig jaar. Blijkbaar is dat toch nog niet helemaal hersteld. Verder ging de training wel goed en ondanks dat ik sommige oefeningen dus op mijn knieën doe, zijn ze voor mij wel zwaar.

 

Vrijdag 31 maart 2017

De laatste BBG van de week: Abs & Cardio. Het kwam goed uit want ik kon niet hardlopend naar mijn ouders. Hierdoor was ik nog fit genoeg voor een BBG en het ging best wel goed.

Zaterdag 1 april 2017

Vandaag had ik heel veel afspraken en was ik te druk om te sporten. Hierdoor kon ik Iros ook alleen maar voeren, dat vond ik wel jammer :(. ’s Avonds gingen we bowlen, wat natuurlijk ook een sport is, maar dat tel ik niet mee.

 

Zondag 2 april 2017

Vandaag heb ik mezelf qua sporten een vrije dag gegeven. We gingen lekker naar een verjaardag en deden verder niet zo veel.

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Ik hoop dat ik binnenkort toch echt weer een strakkere buik ga zien want dat gaat me niet snel genoeg. Ik denk dat dat komt omdat ik niet lijn bij mijn sporten. Maar ik val wel nog steeds af dus dat gaat wel goed, alleen niet snel genoeg dus.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*