8 maart

FOTD spring is coming

Beauty, Make-up , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Die kou, de regen en de afgelopen dagen zelfs natte sneeuw! Bah, ik ben er zo klaar mee! Het wordt tijd dat de lente komt. Dat er weer bloemetjes gaan bloeien en jonge eendjes geboren worden. Ik kijk ernaar uit! Qua make-up collecties zijn lente collecties altijd gevuld met mooie, lichte pastel kleuren. Super lieflijk. Ik besloot om alvast een eerste lentelook te maken!

Producten

Voor deze lentelook heb ik de volgende producten gebruikt.

Oriflame perfect fusion foundation Ivory

Als eerste een egale basis. Hiervoor heb ik de foundation van Oriflame gebruikt in de kleur Ivory. Deze heb ik aangebracht met mijn Beautyblender die ik sinds kort in mijn bezit heb. Dit geeft zo’n mooi natuurlijk effect. Hoe heb ik ooit zonder dit roze eitje gekund? Binnenkort meer hierover!

 

Miss Sporty So matte perfect stay poeder

Omdat ik met mijn vette huid snel glim, moet ik altijd mijn foundation afpoederen. Hiervoor gebruik ik de laatste tijd een fijn budget poeder, namelijk: Miss Sporty So matte perfect stay.

 

Essence matte bronzer brunettes

Tijd om te shapen, ik gebruik mijn bronzer van Essence.

 

Dior Nude shimmer

Tijd voor blush! Lente staat voor mij voor lieflijk en roze. Dus ik koos voor een roze blush en pakte dit prachtige exemplaar van Dior er weer eens bij!

 

Mac Soft and Gentle

Een look heeft altijd highlighter nodig vind ik. Daarom heb ik als highlighter mijn prachtige Mac Soft and Gentle aangebracht.

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion

Tijd om met de ooglook te beginnen. Als eerste breng ik oogschaduwbasis aan. Ik gebruik een monstertje van de original eyeshadow primer potion van Urban Decay.

 

Chanel 34 Éclosion

Laten we beginnen met de ooglook. Ik gebruik als eerste mijn Chanel Eclosion palette. Dit is een palette uit een oude lente collectie van Chanel en dus perfect voor deze look. Maar je kan natuurlijk ook een ander palette met vergelijkbare kleuren gebruiken. Als eerste breng ik de glanzende witte kleur van rechtsboven in het palette aan onder mijn wenkbrauw. Daarna pak ik de licht beige kleur en deze breng ik aan in mijn binnenste ooghoek. Daarna pak ik de koraalkleur. Deze breng ik aan over mijn volledige ooglid tot aan mijn buitenste ooghoek. Ik vind koraal echt een perfecte kleur voor de lente en zomer! Tot slot pak ik een heel klein beetje van de paarse kleur en die doe ik heel lichtjes in mijn crease voor wat diepte.

 

Dior 140 Twilight

De ooglook is nog niet klaar. Ik pak er een tweede oogschaduwpalette bij. Dit keer Dior Twilight. Hiervan gebruik ik de lichtblauwe kleur en deze breng ik langs mijn onderste wimperrand aan tot aan mijn buitenste ooghoek.

 

Rimmel Glam Eyes Brown Velvet

Tijd voor eyeliner! Zwart vind ik niet lente achtig. Lente is zacht en omdat bruine eyeliner een zachtere oogopslag geeft gebruik ik bruine eyeliner van Rimmel Glam Eyes. Ik trek een lijntje langs mijn wimperrand en eindig met een wing.

 

Rimmel 24HR Super curler mascara

Tot slot: mascara! Een look is niet af zonder! Ik gebruik Rimmel 24HR Super curler mascara. Deze is wel zwart maar dat vind ik op mijn wimpers juist wel weer passen.

 

Benefit Speed brow

Omdat mijn wenkbrauwen best ontembaar kunnen zijn gebruik ik altijd wenkbrauwgel. De laatste tijd is dat Benefit Speedy brow en ik ben er best wel tevreden over.

Close-up ooglook

Tijd voor een close-up van mijn ooglook voor de duidelijkheid.

 

Lancome Juicy Tubes Strawberry

Deze look vraagt gewoon om zoete roze lippen. Daarom breng ik op mijn lippen een letterlijk zoete, roze kleur aan! Lancome Juicy Tubes Strawberry!

 

De uiteindelijke look

Dit is dan het eindresultaat. Een mooie lentelook met een blauwe twist ;-). Ik vind de look zelf heel geslaagd en ik hoop dat ik jullie hiermee heb geïnspireerd.

Op bovenstaande foto zie je een close-up van mijn wangen waar je goed de blush en het shapen wat ik gedaan heb kan zien.

Ik hoop dat jullie de look leuk vonden! Ik ontvang graag tips, dus laat ze gerust achter bij de comments!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*