31 januari

FOTD nieuwjaarsdag 2016

Beauty, Make-up , , , , , , , , , ,

Op nieuwjaarsdag gaan wij altijd langs de familie om gelukkig nieuwjaar te wensen. Ik bind het belangrijk om er dan goed uit te zien. Dus ik trok een nieuwe jurk aan en maakte een mooie look waar ik o.a. het Chanel Entrelacs palette voor gebruikte.

 

Producten

Voor deze look heb ik gebruik gemaakt van de volgende producten.

Oriflame foundation Ivory

Als eerste heb ik gezorgd voor een egale basis. Hiervoor heb ik de foundation Oriflame Ivory gebruikt.

 

Chanel 65 Espiègle blush

Omdat het Entrelacs palette uit warme nude kleuren bestaat, vond ik dat hier ook een warme blush bij moet. Daarom heb ik als blush Chanel Espiegle aangebracht.

 

Essence matte bronzer brunettes

Tijd om te shapen, ik gebruik mijn bronzer van Essence.

 

Mac Soft and Gentle

Als highlighter heb ik mijn prachtige Mac Soft and Gentle aangebracht.

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion

 

Tijd om met de ooglook te beginnen. Als eerste breng ik oogschaduwbasis aan. Ik gebruik een monstertje van de original eyeshadow primer potion van Urban Decay.

 

Chanel Entrelacs

Chanel Entrelacs

Tijd om het prachtige Entrelacs palette te gaan gebruiken.

 

Als eerste breng ik de witte kleur aan onder mijn wenkbrauw. Daarna gebruik ik de licht bruine kleur die ernaast zit en deze breng ik aan in mijn crease. Met draaiende bewegingen breng ik daar overheen de donkerbruine kleur aan en zet ik mijn crease nog wat extra aan.

 

Daarna gebruik ik de champagne achtige kleur die helemaal rechts in het palette zit. Deze breng ik aan over mijn volledige ooglid. Tot slot gebruik ik de zwarte kleur. Deze zet ik lichtjes aan in mijn crease. Tot slot breng ik nog wat donkerbruine oogschaduw aan onder mijn onderste wimperrand.

 

NYC HD Automatic Eyeliner

Op mijn waterlijn breng ik oogpotlood aan. Hiervoor gebruik ik NYC HD Automatic eyeliner.

 

Chanel volume de Chanel waterproof

De mascara die ik draag is Chanel volume de Chanel. Bij een Chanel ooglook hoort immers ook Chanel mascara toch?

 

Hema Wenkbrauwgel

Mijn wenkbrauwen heb ik in model gebracht met wenkbrauwgel van Hema.

 

Chanel Allègorie

De lipgloss die ik draag is Chanel Allègorie.

 

Close-up ooglook

Om de kleuren op mijn ogen nog duidelijker te laten zien, hierbij wat close-ups!

 

De uiteindelijke look

De uiteindelijke look is een mooie nude look geworden die elke dag te dragen is. Ik vind hem erg mooi. Wat vinden jullie ervan?

 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*