17 februari

one.two.free!

Beauty , , ,

In drie stappen naar een prachtige, glowy huid. Wie wil dat nu niet? Met one.two.free! is dat heel gemakkelijk. One.two.free! is een nieuw, clean beauty skincare merk dat met behulp van gefermenteerde ingrediënten, in slechts drie stappen voor een prachtige, glowy huid zorgt, namelijk: cleanse, prep en care. Het toevoegen van een extra stap is altijd mogelijk, mocht je huid daar behoefte aan hebben.

Cleanse.

De eerste stap is het reinigen van je huid. Hier start je uiteraard altijd mee. Een schone basis is belangrijk. Vergeet daarnaast niet om eens per week je huid te foliëren voor een extra frisse, stralende look.

Prep.

Na het reinigen van je huid is het belangrijk om de PH levels van de huid te balanceren en een extra portie hydratatie toe te voegen. Hiermee vergroot je de effecten van de volgende treatments.

Care.

Tot slot: care. Hiermee zorg je ervoor dat alle krachtige en voedende ingrediënten worden opgesloten in de huid en push je de glow naar the next level.

One.two.free! is vanaf eind februari exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Zelf ben ik vooral erg benieuwd naar het Super Glow Serum. Welk product spreekt jou het meeste aan?

Reacties

  • Leuk die campagne met ALLEEN maar witte mensen! Verzorgen nu alleen witte mensen hun huid of zo! Nou die producten worden het niet voor mij!

  • Ziet er qua verpakking lekker fris en vrolijk uit met dat mooie roze kleurtje!
    Leuk om is uit te proberen, de prijs valt ook wel mee vind ik.
    De miracle oil cleanser lijkt mij wel wat….

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*