11 mei

Mijn sportdagboek nr. 11

Sporten , , , , , , , , , , , , , ,

Nadat de vorige keer de Singelloop zo goed ging, heb ik weer een nieuwe uitdaging: 10 km lopen in de Leiden Marathon. Pfoe, ik heb nog nooit 10 km gelopen dus dat wordt wel even trainen. En de marathon is al op 21 mei. Ik ben benieuwd of ik het ga halen. Ik ben in ieder geval al aan het trainen.

 

Maandag 1 mei 2017

 

Vandaag ging ik weer hardlopen en ik besloot verder te gaan lopen dan normaal. Ik moet immers gaan opbouwen naar 10 km. Ik wilde vandaag 8 km lopen, maar dat is net niet gelukt. Ik liep 7,98 km. Toch nog een hele prestatie vind ik zelf.

 

Dinsdag 2 mei 2017

Omdat ik mijn lichaam nog steeds strakker wil hebben is het belangrijk dat ik krachtraining blijf doen. Daarom stond er vandaag weer een BBG voor mij op het programma. Week 10, een Legs dag. De training was zwaar en in plaats van een burpee bench jump doe ik een gewone burpee. Toch vind ik dat ik goed bezig ben geweest.

 

Woensdag 3 mei 2017

 

Omdat we vrijdag weer moesten tennissen besloot ik te gaan trainen met mijn tennismaatje Michelle. We hebben een enkel wedstrijdje gespeeld en veel balletjes overgeslagen. Het ging best wel goed.

 

Donderdag 4 mei 2017

Eigenlijk was ik van plan om gewoon te trainen vandaag, maar het is er niet van gekomen. Ach een rustdagje moet kunnen.

 

Vrijdag 5 mei 2017

 

Vrijdag moesten we weer competitie tennissen en Michelle wilde graag met mij spelen, dus dat deden we. Helaas was het resultaat niet zo goed en hebben we beide wedstrijden in de tie break verloren. Ik baalde echt enorm.

 

Zaterdag 6 mei 2017

Zaterdag was ik echt super sportief al zeg ik het zelf. Eerst heb ik een BBG training gedaan: week 10 abs. Die voelde best pittig, maar daardoor ook fijn. Maar dit vond ik nog niet genoeg. Omdat ik moet trainen voor de 10 km en omdat ik even de verliespartijen van vrijdag wilde vergeten ben ik gaan hardlopen. Ik liep 7,5 km. Iets korter dan maandag, maar mijn benen deden nog zeer van het tennissen dus ik vond het wel prima.

 

Zondag 7 mei 2017

Zondag is een rustdag, dus ik heb dan ook niet gesport en voelde me daar prima bij.

 

Zoals jullie kunnen lezen was het weer een prima sportweek die ik achter de rug heb. Ik merk alleen nog steeds niet dat ik slanker wordt, dus dat vind ik wel jammer. Wel ben ik de kilo die ik was aangekomen weer kwijt + wat extra. Dus dat is wel een goed teken! Fijne week allemaal!

Reacties

  • Goed bezig! Ik vind die 7,5 km al echt een hele prestatie hoor. Ik train nu zelf voor 5 km, maar dat wil echt nog niet lukken.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*