7 mei

Mijn Sportdagboek nr. 113

Sporten , , , , , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week heb ik weer gesport, maar ik werd ook een beetje ziek. Ik deel alles uiteraard weer met jullie.

Maandag 27 april 2020

Maandag was het Koningsdag. Toch heb ik lekker een rondje hardgelopen. Ik liep een rondje van 5,17 km met een snelheid van 6:16 min per km.

Dinsdag 28 april 2020

Dinsdag stond er weer krachttraining op het programma. Eerst een super korte warm up: 2 min jumping jacks. Dan doe ik de buikspiervideo en daarna mijn schemaatje.

Hip Hitch : 3×12 links en rechts
Squat met 13kg en elastiek: 3×15
Zijlig clam met elastiek om mijn knieen: 3×15 herhalingen
Ruglig met billift en elastiek om mijn knieen: 3×15 herhalingen met 6 kg gewicht
Hip Trust met 13kg: 3×12
Plank 3x 30 seconden

Woensdag 29 april 2020

Woensdag ging ik weer hardlopen, maar ik had er echt totaal geen zin in. Toch ben ik wel gegaan, maar ik liep niet heel ver: 5,51 km met een snelheid van 6:16 min per km.

Donderdag 30 april 2020

Donderdag was de verjaardag van Fay. Ze is twee jaar geworden. De hele dag hebben we haar verjaardag gevierd. Toen de meisjes sliepen heb ik mijn krachttraining gedaan. Ik heb nieuwe dumbbels besteld en die waren binnen gekomen. Ik deed de buikspieroefeningen altijd met 3 kg en die heb ik nu grotendeels met 5 kg gedaan. Dat is best pittig kan ik je vertellen!

Vrijdag 1 mei 2020

Vrijdag voelde ik me helemaal niet goed: hoesten, keelpijn, spierpijn en continue koud. Ik ben niet gaan hardlopen tussen de middag maar juist gaan slapen. Want dat had ik nodig.


Zaterdag 2 mei 2020

Zaterdag voelde ik me gelukkig stukke beter. Iros mag nu 12 minuten draven voor zijn herstel, dat betekent dat ik dan 12 min met hem mag hardlopen. Dus dat heb ik ’s ochtends gedaan. Ik liep 2,1 km met en snelheid van 5:55 min per km. Daarna ben ik toen ik thuis kwam nog even mijn hardlooprondje van vrijdag gaan inhalen. Ik liep 4,04 km met een snelheid van 6:09 min per km.

Zondag 3 mei 2020

Zondag heb ik mezelf een rustdag gegeven en heb ik niet gesport.

Dit was mijn sportweek. Vrijdag werd ik dus een beetje ziek, maar gelukkig knapte ik snel op en kon ik mij toch aan mijn 3 keer per week hardlopen schema houden.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*