4 mei

Wilkinson Intuition Complete

Beauty, Review , , , , , , ,

Met de zonnige dagen die ons tegemoet gaan komen is het tijd om ons er helemaal klaar voor te maken. De eerste rokjes dagen hebben we al gehad, op naar de eerste bikinidagen! Een mooie, gladgeschoren bikinilijn wil je daar natuurlijk ook bij. Dankzij het nieuwe lid uit de Wilkinson familie wordt dat heel gemakkelijk. Dat is namelijk het Intuition Complete scheersysteem.

Wilkinson Intuition Complete

Het Wilkinson Intuition Complete scheersysteem is wat mij betreft een echte eyecatcher in je badkamer. Het scheermesje is mooi metallic roze van kleur. Voor mij neigt het zelfs een beetje naar roségoud. Ik vind het heel mooi.

Dit scheersysteem heeft Wilkinson speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het scheersysteem heeft een slanke scheerkop met vijf Skin Perfect-mesjes. Deze mesjes zijn dicht op elkaar geplaatst. Door de slanke kop kom je moeiteloos bij de lastig bereikbare, intieme plekjes. Zo zijn jouw benen, oksels en bikinilijn in een handomdraai summer ready!

Mijn ervaring

Mijn benen epileer ik altijd. Omdat ik een vrij snelle haargroei heb, vind ik dat fijner want dan zijn ze langer glad. Maar mijn oksels en bikinilijn durf ik niet te epileren omdat ik bang ben voor de pijn. haha. Dus die scheer ik meestal en die moeten dan ook echt glad zijn.

Ik heb al eerder scheermesjes van Wilkinson getest en het gebruik is altijd wel fijn. Dit is wel het mooiste scheermesje wat ik getest heb. Ik ben echt fan van de kleur.

Om het scheersysteem te gebruiken, maak ik eerst de kop vochtig en ook de plek die ik ga scheren. Om de mesjes heen zit Skin-Protect gel. Hierdoor glijd het mesje heel soepel over mijn huid. In een handomdraai heb ik mijn oksel glad geschoren.

Nu de bikinilijn, gaat dat echt makkelijker met dit mesje? Het antwoord is ja. Ik krijg mijn bikinilijn op alle plekjes goed glad geschoren zonder er echt veel moeite voor te hoeven doen. Dat vind ik erg prettig.

Conclusie

Naast dat Wilkinson Intuition Complete er super mooi uitziet, is het scheersysteem ook heel fijn in gebruik. Ik kan in een handomdraai ervoor zorgen dat mijn oksels en bikinilijn mooi gladgeschoren zijn. Het scheersysteem kost slechts €7,99 en dat is een fijn prijsje voor dit fijne scheersysteem. Ik ben er heel tevreden mee.

Samenvatting

Product: Intuition Complete scheersysteem
Merk: Wilkinson
Verkrijgbaar: diverse drogisterijen
Prijs: €7,99
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*